Kód smrti

41%
Kód smrti
Kód smrti
Steven Seagal v roli detektiva Miamské policie pátrá po bestiálním seriovém vrahovi, přičemž po něm jde jeden brutální násilník, který na něj má pifku a navíc to komplikuje hezká, ale trošku jednoduchá agentka FBI, která vyšetřuje jeho vyšetřovací metody.


Režie:
Scénář:

Pete69
Pete69
29 697 bodů
3
Nejhorší kousek, který stárnoucí Steven Segal natočil. Zohle nemá parametry ani béčkového filmu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
6
Atmosférou to není nejhorší, ale všemu opět klasicky kazí typické záběry na Stevena během akčních scén, kdy vlastně kromě jeho poklidného obličeje nic dalšího nelze spatřit. Akce je tu dost, ale když není vidět hlavní představitel a ještě k tomu mistr bojového stylu ´aikido´ co vlastně dělá, všechno to vyznívá vniveč. Ledabylé mávání rukou je prostě k ničemu. Nejhorší je, že je také opět poznat, že akční scény nedělal on. Což o to, se Stevenovou postavou se nelze čemu divit, ale proč to filmaři pořád dělají tak okatě? Co se týče dějství, rozhodně se jedná o strhující napínavou podívanou. A tak ještě jednou, škoda těch filmových blbin se Stevenem, jinak by to byl dokonalý béčkový akční nářez.
Krupe
Krupe
2 263 bodů
2
Ne a ne a ne, já se na ty nové Seagalovy filmy nemůžu už dívat. Škoda materiálu. Seagal se už v těch filmech ani vlastně nehýbe, to je samý střih a jedeme dál. O ničem...

Dodatečné informace

Původní název:
Kill Switch (více)
  • USA Kód smrti
  • USA Kill Switch
  • USA A Higher Form of Learning
  • USA Killing Point
  • USA O kynigos tis vias
  • USA Raijin
Země původu:
USA, Kanada
Čeština:
Kód smrti je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění