Vnitřní vesmír

71%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
8
Sci-fi komedie z 80. let, která v dnešní době nanotechnologií není daleko od pravdy. Tedy kromě miniaturizace člověka. To nikdy nešlo, nejde, a nikdy nepůjde. To dá rozum. Myšlenka to však není špatná a tady se v komediálním stylu rozehrává příběh o nanoponorce, která se dostane do lidského těla. Příběh je srozumitelný, nepadá do trapnosti, a humor, který na dnešní dobu krapet ztratil na zábavnosti, je nenásilný. Vyprávění si udržuje zábavnost a rodinný divácký nadhled a tak i přes svou, na komedii neobvyklou délku nenudí. Nostalgická sci-fi zábava a odpočinkový film v jednom.Co chtít víc.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Nezaslouženě přehlédnutá klasika a přitom tenhle film má drajv jako málokterý. Skvělí herci v hlavních rolích, napínavý děj a humor,hodně fajn.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dost mě táto komedie baví, dostatek humoru, situace a vtipný příběh.
p.a.douch
p.a.douch
8 378 bodů
8
Jo to byla tenkrát v 80-tých letech pohoda. Hlavní hrdinové válej a Vernon Wells (Wez z Mad Maxe 2) je jím slušným soupeřem. Nápad není původní, ale Spielberg v roli producenta rozhodně hodně pomohl. Postavy jsou fajn. Trojice kladných hrdinů (Meg Ryanová, Dennis Quaid a Martin Short) film táhne, ale ostatní figurky taky perlej (Fiona Lewisová, Kevin McCarthy a Robert Picardo). Chemie mezi Meg a Denisem funguje (škoda, že jim to v reálu nevyšlo). Joe Dante moc filmů nenatočil, ale z TV má zkušeností dost.