Hostel

45%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
0
Zobrazenie Slovenska ma len pobavilo, nemá ma prečo urážať, ako mnohých, ktorí práve preto hodnotia film negatívne a nie kvôli tomu, že ide naozaj o odpad, kdekoľvek by sa odohrával, trebárs na Ukrajine či v Ugande.
harry456
harry456
2 437 bodů
0
Strašná ptákovina!!
Krupe
Krupe
2 277 bodů
0
Naprostý hnůj, totální sračka točená snad pro devianty, ve které jsou osazeni i cs herci ( když už, tak už ). Je to pro silné nátury ( nebo snad ...).
Miller
Miller
2 220 bodů
4
Kdyby si nás alespoň spletli s Rakouskem nebo Polskem....
karlik4801
1 942 bodů
6.5
Od čtyř hvězdiček mě dělí mírný amatérismus. To provedení mohlo být věrohodnější. Jak tak koukám na tu vizitku Quentina Tarantina, jde vidět, že se na filmu podílel. Ale největší zásluhu má Eli Roth, režisér a scénárista, který zakomponoval menší průběh děje do mučení a týrání lidí pro zábavu. Ten menší průběh beru, protože jinak by to bylo jen něco jako video. Beru to za poměrně povedený a odvážný snímek.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
7
Řezničina,pro silny nátury.
tindersticks
tindersticks
783 bodů
3
Nenáročný slasher, zajimavý samozřejmě tím, že člověk vidí nezaměnitelně středoevropské (slovenské) prostředí , včetně domorodých herců a několika pěkných slečen, ukazujících (též pěkná) ńadra. Celkově vzato jde všem o dosti podprůměrný kousek, ve kterém téměř nikdo neumí hrát a kde se divák zasměje zobrazení cikánské dětské skupiny a la gangy Město bohů.
DoomSlayer
DoomSlayer
235 bodů
3
Neustále jsem všude četl o tom, jak je to strašně brutální film a bla bla bla. Ale... není. Myšlenka jako taková má rozhodně potenciál, ale provedení jí strašně podraží nohy. Možná to je tím přepáleným hypem, který kolem toho koloval, ale já byl fakt zklamaný.
Smazaný uživatel
0 bodů
2
První a zároveň nejhorší díl ze série. Nechápu titul: "Nejděsivější film desetiletí", to si snad někdo dělá srandu! Vždyť než přijde nějaká akce, která děj aspoň trošku přiblíží k hororu, je půlka filmu pryč! Jít na tohle do kina, tak chci vrátit peníze za lístek. No ale dávám jednu hvězdu za český a slovenský herce.