Monstra vs. Vetřelci

70%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
kubas369
4 086 bodů
6
Škoda podle mýho naprosto nevyužitý potenciál tohoto animáku. V dnešní záplavě animované dokonalosti M vs A prostě neobstojí.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
winetach
winetach
1 927 bodů
10
Mimoriadne svieži a vtipný animák od Dreamworks s miliónmi odkazmi na iné filmy, parádička 10/10
Jonák
Jonák
1 665 bodů
7
To, že DreamWorks má na kontě mnohem povedenější díla je snad všem zřejmé. Podle mě je 7/10 optimální, nápaditý, místy opravdu akční příběh, pěkná animace jsou rozhodně plusové body. Nicméně mi to jako celek přišlo spíše takové jednodušší, věřím, že mladší diváci budou nadšení, a ti starší by jistě raději sáhly po jiném animáku, s přeci jen větší přidanou hodnotou.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9.5
Moc pěkně udělané pohádka.
myllyn
myllyn
885 bodů
8.5
jeden z mých nejoblíbenějších animáků i proto, že mám prostě rád filmy s hrdiny se superschopnostmi ať jsou kreslené či hrané a film, kde je obří žena a neodolatelný sliz, který balí pudink prostě nelze mít nerad, navíc když se v něm bojuje s obřími roboty.
spooneres
221 bodů
5
bez přehánění jeden z nejhorších animáků, co jsem viděl.. nesympatické a divné postavy, které se bůhvíproč musí postavit odpornému emzákovi, z něhož bych jako dítě měl pravděpodobně noční můry.. a to celé zabalené do prapodivné atmosféry a hlavně ubíjející nudy.. přitom začátek vypadal vcelku slibně..