Josefina Mutzenbacher: Jak to skutečně bylo 1.díl

63%
Josefina Mutzenbacher: Jak to skutečně bylo 1.díl
Josefina Mutzenbacher: Jak to skutečně bylo 1.díl

Josefina Mutzenbacher je mladé nezkušené a zvídavé děvče, které jednou v noci přistihne svého masturbujícího bratra při sledovaní souložících rodičů. Náhlou vzniklou situací je samozřejmě sama vrušena natolik, že svého bratra svede a navzájem se orálně uspokojí. Ať už zní scénář jakkoli absurdně, je tento úvod pouze rozjezdovou dráhou pro film, který se tak nese v odlehčeném duchu. Josefina "prolomila ledy" a objevuje postupně další a další tajemství sexu, jehož náznaky jsou všude kolem ní. Incesty s otčínem, hříchy s farářem i ještě více nezvyklá a odvažná témata se nebojí naťuknout (vlastně úplně otevřít) toto na svou dobu nadčasové dílo, které vás s partnerkou nejen příjemně naladí, ale i nenásilnou formou pobaví. (aR3Zz)




Fingon
16 886 bodů
6
První polovina je ještě vcelku zábavnou směskou komedie a porna, ale druhá polovina už je bohužel dost o ničem. Ovšem ten závěr (kdy se narace stane silně sebevědomou) mě opravdu dostal...
Pajmen
1 204 bodů
7.5
Tak tomu bych se nebál říct kultovní "porno s lehkým východoněmeckým střihem" :D Mladé zvídavé děvče chce poznat svět a tak se tohle koťátko otře o kdekoho... Máme tu jakéhosi souseda, faráře, dalšího souseda a dokonce i někoho velice blízkého. Třeba svého tatínka. Hups.

Dodatečné informace

Původní název:
Josefina Mutzenbacher: Jak to skutečně bylo 1.díl (více)
  • NSR Josefina Mutzenbacher: Jak to skutečně bylo 1.díl
  • NSR Josefine Mutzenbacher - Wie sie wirklich war: 1. Teil
  • NSR Sensational Janine
Země původu:
NSR
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Josefina Mutzenbacher: Jak to skutečně bylo 1.díl


Podobné