Neporazitelný II: Poslední zůstává

72%
Neporazitelný II: Poslední zůstává

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog.(Filmbox)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Vynikající pokračování průměrného prvního dílu. Tvůrci obměnili hlavní aktéry a vyšlo jim to na 100 %. Především obsazení Scotta Adkinse byl vynikající tah. Tahle postava si totiž zcela podmanila sérii Neporazitelný. Film je založený primárně na bojových scénách,které jsou na top úrovni. Příběh je na druhé koleji a slouží jen k přípravě na další souboje.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Není potřeba vidět jeničku. Příběh je jednoduchý jako facka a celkové filmové zpracování na poloprofesionální úrovni, ale jakmile se začne odehrávat nějaká bitka, tak jako by celou scénu převzal jiný režisér a dějou se neuvěřitelný věci + kamera je taky výborná. Některé údery bych spíš čekal od Tonyho Jaa než od amíků, takže klobouk dolů za bojové scény, jen by jich mohlo být víc. 77%
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Undisputed je asi jediná trilogie, která se dostala z totálních sraček až k jednomu z nejlepších bojových filmů Ameriky. První díl byl naprostej propadák, který jsem ani nedokoukal, protože se jednalo o nudnou sračku, za to dvojka už je úplně něco jinýho. Florentine si na tom dal fakt záležet a vymyslel zajímavý příběh, který ale zase rychle zapomenu. Film je dělán jen jako ukázka bojovýho umění a to se povedlo na jedničku. Pro mě až zbytečně přeslazenej konec, ale tak neudělám nic. Na trojku to rozhodně nemá, ale za shlédnutí to stálo.

Dodatečné informace

Původní název:
Undisputed II: Last Man Standing (více)
  • USA Neporazitelný II: Poslední zůstává
  • USA Undisputed II: Last Man Standing
  • USA Deadlock II
  • USA Iceman - Killer im Ring
  • USA Neporaziteľný 2
  • USA Teräskehä 2
  • USA Undisputed 2
  • USA Un seul deviendra invincible 2 - Dernier round
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Neporazitelný II: Poslední zůstává