Neporazitelný: Vykoupení

76%
Neporazitelný: Vykoupení
Plakát traileru

Ruský vězeň Bojka se zotavuje z vážného zranění kolene. Už není tím obávaným zápasníkem, kterého respektovala celá věznice. Dokonce klesl tak hluboko, že je teď dobrý tak maximálně na čištění záchodů. Když ale ve vězení začíná nový turnaj dokonce s mezinárodní účastí, v němž se proti sobě mají postavit nejlepší borci z věznic po celém světě a hlavní cenou pro vítěze bude propuštění na svobodu, je Bojka nucen znovu získat svou důstojnost a vybojovat si nominaci do turnaje.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Tahle série je o zápasení a těch se nám v tomto díle dostane požehnaně. Vše je navíc velmi dobře a přehledně nasnímané,takže si je dokážeme dosytosti vychutnat. Bojka je Adkinsova životní role a měl by se jí držet jako hovno košule. Nikde jinde takový úspěch totiž nesklízí. Choreografie bojů je dech beroucí a kolikrát se přistihnu jak s otevřenou pusou hledím na obrazovku. Nad dějem se nemá smysl ani zamýšlet - to by vám explodovala hlava.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Akční béčko jedoucí podle dlouhodobě stanovené osnovy, ovšem současně jedoucí tak přímočarým a efektním způsobem, že dlouhodobě nemá v daném žánru konkurenci. Souboje jsou neskutečně stylové a zábavné, příběh maximálně jednoduchý a skvěle završený a Scott Adkins má zaděláno na pořádně nabušenou kariéru-) Jeden z nejlepších akčních nářezů posledních let..
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8.5
Scott Adkins už mnohokrát předvedl, že je s ním dobré počítat, ale nic nemá na jeho ztvárnění Bojky. Akční inferno, které má jedny z nejlepších a nejbrutálnějších akčních scén, jaké jsem v poslední době viděl. Asi se kouknu na další díl, protože takovéto akční béčko se dlouho nevidí a kdyby bylo v kinech, asi na něj zajdu.


Dodatečné informace

Původní název:
Undisputed III: Redemption (více)
  • USA Neporazitelný: Vykoupení
  • USA Undisputed III: Redemption
  • USA Neporazitelný 3: Vykoupení
  • USA Neporaziteľný 3: Vykúpenie
Země původu:
USA
Rozpočet:
3 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Neporazitelný: Vykoupení


Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch