Psycho 3

52%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 023 bodů
6
Ještě pořád to není tak zlé. Původní psychopat, který je nejvíce rozpolcený ze všech dílů, stále stejná legendární lokace hodně přidává na dojmu z filmu. Bohužel už se tam vkrádá osmdesátková párty mladých lidí a vyvražďovačka, která za mě do Psycha nepatří. V řadě další pokles kvality, ale za mě ještě pořád dobré - 60%.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Taktéž nic slavného. Není to už ono. Bez Alfreda to nebude už nikdy ono.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Trošku zbytečné pokračovat v klasice. Hvězdička za hlavního představitele, který se drží od prvního dílu a za odvahu si to i režírovat a režie není tak špatná. Jen ten scénář a námět, kde je sakra to psycho? 36%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
"Neříkej mi, že jsi jeden z těch, co se po tom hned odvalí a usnou." - "Sbalil jsem tě v baru, to si tě mám hned vzít? Musím brzo vstávat do práce, tak mazej domů." Kouzlo originální jedničky i průměrné dvojky je pryč. Anthony si zkusil režisérské křeslo ale myslím si, že měl zůstat jen u toho hraní. Na rok 1986 to mohlo bejt lepší, po vizuální stránce rozhodně. "Vyhoď tu ště*ku z mého domu! Vyhoď ji do bažin, špínu, tam kam patří." Příběhově je to vlastně pořád to samé. "Dobrý Bože, synu, ty už se ven nedostaneš. Zavřou tě nadoživotí." - "Ale budu volný. Konečně budu volný." - 40%.