Psycho 3

52%
Psycho 3
Stále ještě bydlí v ponurém domě na kopci, ke kterému patří nevelký motel. Od konce druhého dílu uplynul jen krátký čas a Norman se právě pustil do opravy a znovuotevření motelu. Zanedlouho přivítá prvního hosta, sympatickou dívku Maureen, bývalou jeptišku, která opustila řád, protože si kladla vinu za tragickou smrt jedné z jeptišek. Norman je šokován, protože dívka se až neskutečně podobá Marion, jeho nešťastné první oběti. Není však jediná, kdo se do motelu nastěhuje. Je tu také zlověstný Duane, kterého Norman zaměstná na noční služby, banda nepříliš slušných bývalých spolužáků, kteří se sjíždí na sraz třídy, a nakonec vlezlý reportér, který hledá tu správnou senzaci pro své senzacechtivé čtenáře a postupně odhaluje Normanovu minulost, a to v tom nejméně vhodném okamžiku - krátce po záhadném zmizení jednoho z hostů motelu. Je víc než jisté, než film skončí, mnozí z těch, kdo se ubytovali, budou mrtví. Ovšem zdaleka není tak jisté, že pachatelem je Norman. Nebo ano?



Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Ještě pořád to není tak zlé. Původní psychopat, který je nejvíce rozpolcený ze všech dílů, stále stejná legendární lokace hodně přidává na dojmu z filmu. Bohužel už se tam vkrádá osmdesátková párty mladých lidí a vyvražďovačka, která za mě do Psycha nepatří. V řadě další pokles kvality, ale za mě ještě pořád dobré - 60%.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Taktéž nic slavného. Není to už ono. Bez Alfreda to nebude už nikdy ono.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Trošku zbytečné pokračovat v klasice. Hvězdička za hlavního představitele, který se drží od prvního dílu a za odvahu si to i režírovat a režie není tak špatná. Jen ten scénář a námět, kde je sakra to psycho? 36%

Dodatečné informace

Původní název:
Psicosis 3 (více)
  • USA Psycho 3
  • USA Psicosis 3
  • USA Psicosis III
  • USA Psycho III
  • USA Psychose III
  • USA Psyko III
Země původu:
USA
Rozpočet:
8,4 mil. USD
Tržby:
14,48 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Psycho 3


Powered byJustWatch