Next

67%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Miller
Miller
2 220 bodů
6
Divácky ve vhodném rozpoložení docela fajn, ale bohužel film progresivně od spojení romantické a kriminální linky upadá do těžkého průměru. Efekty nic moc, divné kostýmy a masky, překvapivě i moji oblíbenci jako Moorová nebo Cage dost prkenní, scénář poměrně ucházející, ale film jej dost pohřbívá tím, že v každé scéně Cagova schopnost vypadá a funguje úplně jinak než v předchozí, docela dost kýčovitá hudba. Rozhodně silně promarněný potenciál, P.K. Dick by si rozhodně zasloužil lepší adaptaci. Docela fajn film, když chcete vypnout, možná i usnout u béčkového scífka. Těch 64 % je docela dost výstižných, tak je film napálím taky.
psico
psico
1 671 bodů
6
Filmy Nikolase Cage jdou taky od 10-5. Zrovna nedávno jsem viděl nebo četl už nevím, prostě jsem někde zaregistroval, že dluží na daních za rok 2012 asi 6 mega. Bodeď by ne když točí průměrné, až podprůměrné filmy. Bojim se, že dny jeho slývy už jsou pryč.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8
Vcelku zajímavý film.
hroufie
1 416 bodů
6.5
Výborný námět, jehož potenciál bohužel nebyl využit naplno.
Medúska
Medúska
947 bodů
9
Super film. Můj osobní názor je ten, že takovýchto sci-fi thrillerů by mohlo být více. Nečekala jsem, že to dopadne tak, jak to dopadlo. Cage dokáže být někdy velmi přesvědčivý. Tleskám a vřele doporučuji.