Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

39%
Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny
Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.
Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Trošku mě zmátl název. Naivně jsem si myslel,že to bude mít něco společného s prvním dílem. Bohužel to se nestalo. A i Přesto všechno to byl rozhodně zábavný film,který mi utekl jako voda. Jedno shlédnutí mi stačilo a příště už si dám raději něco jiného.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 440 bodů
4
Tady se to veze na předchozím snímku. Je to zcela stejné a přeci odlišné. Jiní herci, jiný důvod brodit se divočinou, opět burani, opět legrace, která však tentokrát značně povadla. Kdepak, tohle vzniknout vůbec nemuselo. Nejhorší to není, ale když se kopíruje předchozí díl, nevím, co by diváka mělo zaujmout.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
2.5
Naprosto zbytečné a nevtipné pokračování celkem povedené jedničky.

Dodatečné informace

Původní název:
Without a Paddle: Nature's Calling (více)
  • USA Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny
  • USA Without a Paddle: Nature's Calling
  • USA Trouble ohne Paddel 2 - Die Natur ruft!
  • USA Without a paddle 2 - Il richiamo della natura
  • USA Without a paddle - Il richiamo della natura
Premiéra v ČR:
28. 6. 2019
Země původu:
USA
Rozpočet:
6,3 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny


Powered byJustWatch