Ruiny

59%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Velmi kvalitní béčko s fungující atmosférou a scénářem, který absolutně není hloupý ani nelogický. Postavy jsou sice charakterově obšlehnuté z hromady obdobných teen hororů, ale žádná není vyloženě protivná a jejich chování se dá v pohodě akceptovat a chápat. Hororová premisa je neokoukaná a zajímavá, a přestože její zpracování nic moc nového nenabídne, pro svou krvavost a vyprávěcí draj pramenící z rozumné stopáže mu ani nelze mnoho věcí výrazněji vytýkat. Rozhodně lepší než například lokalitou podobné Rothovo Green Inferno...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Nějaká masožravá rostlinka? Proč ne. Je to solidní film. Krve bylo v rámci možností dost a je dobře natočen.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Aděla ještě nevečeřela:-))
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Má to sice originální námět o požírajících rostlinách, ale to je tak jediné, při filmu jsem si říkal, kde já tohle už viděl, poslední dobou se všechny tyto horory dělají podle jedné a té samé šablony: Parta popíjející někde na pláži, znudění američani jak jinak chtějí nějaké dobrodružství, ze kterého se samozřejmě někteří z nich nevrátí živí. Nic se nevysvětlilo, herci mi nebyli příliš sympatičtí, a té krve zde také moc nebylo. Takže dvě hvězdy dávám za ten originální náámět, škoda , že to tvůrci nenatočili jinak.
Pas
Pas
6 225 bodů
1
Mexické dobrodružství... The Ruins se mi nelíbilo už od samého začátku. Scénaristé sázeli dost na originálnost, která mě v tomto případě moc nenadchla, mluvící kytky mě teda nikdy moc nebraly. Nevím, jestli to tady není trochu přeceňované. Osobně mě snímek nepřesvědčil ani z herecké stránky, i když jednání postav tu patří spíše ke kladům. Plusové body dávám taky asi za dvě scény (hlavně tu s amputací). Herci byli šíleně nesympatičtí a námět přehnaný. Klidně bych to mohla pomalu srovnávat s Primal, ke kterému toto nemá příliš daleko.
marie-kolarova
marie-kolarova
2 841 bodů
6
Něco mezi thrillerem a hororem. Poměrně jasně čitelný děj i postavy, žádné velké psycho se nekoná. Přiměřeně řemeslně zvládnuté, neochromí ani neurazí.