Hit and Run

44%
Hit and Run
Hit and Run
Mary popíjí v baru, ale pak se rozhodne jet domů. Cestou narazí na překážku a na chvíli vyjede ze silnice. Nevšimla si, že srazila muže, to jí dojde až doma. Mary se muže lekne a umlátí ho golfovou holí. Pak ji nenapadne nic lepšího než muže pohřbít v lese. Výčitky svědomí ji ale trápí natolik, že se svěří příteli. Rick se snaží situaci uklidnit, ale moc trpělivosti s Mary nemá. Všude ve zprávách se již hovoří o tom, že se pohřešuje učitel jménem Emser. Mary se zdá, že jí někdo sleduje a že někdo ví, co udělala. Také si uvědomí, že Emsera pohřbila i se svojí dekou. Mary se s Rickem telefonicky domluví, že pro deku zajedou. Mary ale najde Ricka na místě mrtvého.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 483 bodů
5
Další teenager který někoho přejede, pohřbí, aby onen neboštík nakonec zase vstal a začal se mstít. A tak tu máme opět jeden souboj tentokrát mezi mladým děvčetem a nějakým učitelem neváhajícího zamordovat naprosto každého. Což o to, krve a typických rádoby hororových klišé je tu více než dost, ale po vizuální stránce tomu kazí televizní optika, zbytečné psychologické výjevy a hlavně typicky nekvalitní český dabing. Vskutku zlatý originální zvuk. Jinak jak se říká, v jednoduchosti je síla, a tak i přes viditelně nízký rozpočet se tvůrci snažili vymáčknout z dostupných prostředků co se dalo. Sice to jako celek vypadá značně amatérsky, ale nakonec proč ne. Jakoby to byl takový obyčejný žánrově fanouškovský film.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Na to, že jsem nic od tohoto hororu nebo thrilleru nic nečekal, tak mě mile překvapil, nato, že šlo o videofilm. První polovina filmu je naprosto famózní, je zde napětí, hororová atmosféra, která stupňuje a i skvěle znějící a pasující hudba. Druhá půlka filmu už tak famózní není a sklouzne do šedého hororového průměru, ale na konci filmu jsem zapřemýšlel a říkal jsem si, jak jinak to také zakončit že. Dám průměrné 3*, ale jsou to spíše 3,75. Vyzdvihl bych ještě poutavou a místy i docela nevídanou kameru.

Dodatečné informace

Původní název:
Hit and Run (více)
  • USA Hit and Run
  • USA A la fuga
  • USA Bumper
  • USA Hit and Run - Abstecher in die Hölle
  • USA Krvavá jízda
  • USA Muerte en el camino
  • USA Não Adianta Fugir
Premiéra v ČR:
28. 6. 2019
Země původu:
USA
Rozpočet:
3,5 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch