Vesmírná hrozba

33%
Vesmírná hrozba
Plakát traileru
Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál “JAG”) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná.


kery-
kery-
3 671 bodů
0
nejlepší konec kdy byl měsíc na 2 půlky a hláška "paráda..je stabilní" :D to mě fakt rozesmálo..a ta blondýna s výrazem debila taky dobrá..odpad!
sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
2
(Pozor, spoiler!) Hlavně že to dobře dopadlo. Je to takový laciný Armageddon, ve kterém je všechno zábavné a napínavé nahrazeno dlouhým objímáním a ponaučením, že věda bez víry nic nezmůže. Škoda, že to začínalo tak nadějně, mohl jsem ušetřit tři hodiny času. Nenechte se zmást zajímavým námětem.

Dodatečné informace

Původní název:
Impact (více)
  • Kanada Vesmírná hrozba
  • Kanada Impact
  • Kanada Impact - A becsapódás napja
  • Kanada Impatto dal cielo
  • Kanada Last Impact - Der Einschlag
Země původu:
Kanada, Německo, USA
Ocenění:
Žádná ocenění