Rande s celebritou

52%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Klasická romantická komedie,která mne zaujal především výborným obsazením. Nejvíce mne zde potěšila role pro Tophera Gracea,který si mne získal už v seriálu Zlatá sedmdesátá. Nerad bych se stále opakoval,ale tento snímek prostě další tuctová podívaná,která je určena především dívčímu diváctvu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 465 bodů
8
Které děvče by si nepřálo aby se do ní zamiloval herecký idol. Veselý trochu moralizující příběh o tom, že někoho chtít a získat nemusí být vždy to pravé ořechové. Humorných a láskyplných situací se tu najde více než dost, takže se jedná o skvělou zábavu. Děj je krapet předvídatelný, ale u takovýchto filmů je to zcela normální fakt. Co se týče obsazení, casting byl proveden zdařile. Všechny postavy jsou v kontrastu s dějem i prostředím. Dobře se na to zkrátka dívá. Snímek o dívčím dospívání, kdy ona sama musí přijít na to co je správné a pro ni nejlepší.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5
Venkovská husička s upřímným srdcem a srovnanými životními hodnotami okouzlí mladého hollywoodského herce tak, že za ní soukromým tryskáčem dorazí do jejího rodného vidlákova a chce se změnit k lepšímu. Což se hrozně zajídá pubertálně zastydlému šéfíkovi sámošky, který ji už léta neobratně miluje, a tak se jí snaží bránit ve schůzkách s celebritou alespoň kecy o výhodách panenské neposkvrněnosti a zákazy úpravy pracovní doby. Jestli bylo účelem filmu přát té holce, aby odjela s hvězdou do Hollywoodu a už se odsud nikdy nevrátila, tak to se povedlo.
karlik4801
1 942 bodů
3.5
Průměrná klasická a hodně častá romantická komedie. Zase ta samá písnička, nic nového. Kamarádi, z nich jedna dívka, hvězda a rande. Koukal jsem jen tak napůl, protože mě to nijak zvlášť nebavilo. No takhle, celkem nuda. Pomalé a zbytečné scény.