Rande s celebritou

52%
Rande s celebritou
Rande s celebritou

Představte si, že máte šanci setkat se se svým idolem filmového plátna a on Vás začne zbožňovat! Přesně to se totiž stane Rosalee Futchové (Kate Bosworth), dívce z malého města posedlé hvězdnou slávou, která vyhraje RANDE s hollywoodským krasavcem Tedem Hamiltonem (Josh Duhamel). Jenže zatímco pro Rosalee je to splnění největšího snu, jejímu nejlepšímu příteli Petovi (Topher Grace) to vnese do života nevídaný zmatek. Pete ji totiž také hluboce, beznadějně - a tajně - miluje.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4
Klasická romantická komedie,která mne zaujal především výborným obsazením. Nejvíce mne zde potěšila role pro Tophera Gracea,který si mne získal už v seriálu Zlatá sedmdesátá. Nerad bych se stále opakoval,ale tento snímek prostě další tuctová podívaná,která je určena především dívčímu diváctvu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
Které děvče by si nepřálo aby se do ní zamiloval herecký idol. Veselý trochu moralizující příběh o tom, že někoho chtít a získat nemusí být vždy to pravé ořechové. Humorných a láskyplných situací se tu najde více než dost, takže se jedná o skvělou zábavu. Děj je krapet předvídatelný, ale u takovýchto filmů je to zcela normální fakt. Co se týče obsazení, casting byl proveden zdařile. Všechny postavy jsou v kontrastu s dějem i prostředím. Dobře se na to zkrátka dívá. Snímek o dívčím dospívání, kdy ona sama musí přijít na to co je správné a pro ni nejlepší.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5
Venkovská husička s upřímným srdcem a srovnanými životními hodnotami okouzlí mladého hollywoodského herce tak, že za ní soukromým tryskáčem dorazí do jejího rodného vidlákova a chce se změnit k lepšímu. Což se hrozně zajídá pubertálně zastydlému šéfíkovi sámošky, který ji už léta neobratně miluje, a tak se jí snaží bránit ve schůzkách s celebritou alespoň kecy o výhodách panenské neposkvrněnosti a zákazy úpravy pracovní doby. Jestli bylo účelem filmu přát té holce, aby odjela s hvězdou do Hollywoodu a už se odsud nikdy nevrátila, tak to se povedlo.

Dodatečné informace

Původní název:
Win a Date with Tad Hamilton! (více)
  • USA Rande s celebritou
  • USA Win a Date with Tad Hamilton!
  • USA Appuntamento da sogno!
  • USA ¡El chico de tu vida!
  • USA El chico de tu vida
  • USA Gagnez un rendez-vous avec Tad Hamilton
  • USA Rendez-vous avec une star
  • USA Tähtitreffit
  • USA Total verknallt in Tad Hamilton
  • USA Um Encontro com Seu Ídolo!
Země původu:
USA
Rozpočet:
17 mil. USD
Tržby:
16,98 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění