Scary Movie 3

63%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Když jsem byl menší, tak jsem Scary movie miloval a měl jsem nejradši první tři díly, ale když jsem si dal tenhle víkend maraton Scary movie, tak jsem zjistil, že většina vtipů je jen trapná a už jsem se skoro vůbec nesmál. U jedničky a dvojky to bylo ještě snesitelný a alespoň jsem si pamatoval některé scény a zavzpomínal na staré časy, jenže u trojky tohle nenastalo. Zjistil jsem, že si jí skoro nepamatuju a není tam jediná scéna, která stojí za zapamatování. Škoda že to začalo tak rychle upadat a skončilo to až u pátého odpadového dílu.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Nic nového podsluncem nic se nemění a ani nic se neděje parodování všeho možného po hlášky až po politiku nebo tak něco je koda že se nic nestalo ani v celku ale
  • humor
  • herci
  • prakticky osatní věci jako u jedničky
  • příběh
  • občas nuda
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
5
Charlie Sheen a Leslie Nielsen drží lat'ku bláznivé komedie.Zbytek slaboučká káva s příšerným scénářem a hereckými výkony všech zúčastněných.Zucker o jednu destičku v hlavě více,ale pořád to není tak hrozný jako v prvních dílech.Po dlouhých letech,ale snižuji.Vypnout mozek a nachystat dostatek popcornu,nebo naladit partnerku na jinou práci :-) ... at' není nuda.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8
Platí to, čo som napísal pri komentovaní predošlých dvoch častí. Tak ako prvý a druhý diel, aj Scary Movie 3 splnil svoju úlohu a pobavil ma. Naposledy som sa tak zasmial pri Drž hubu! s Renom a Depardieuom. Simon Rex ako biely raper je naozaj zábavný. Leslie Nielsen ako americký prezident je naozaj nielsenovský a Charlie Sheen to v paródiach celkom zvláda. Tento film sa zrejme nedostane do zlatého fondu svetovej kinematografie, ale u mňa doma má svoje miesto v zlatom fonde domácej zábavy isté
leafroller
leafroller
3 023 bodů
10
Jednoznačně nejlepší díl série a to včetně 4 a 5. Nepřekonaný proud smíchu a zábavy. Dokonalé spojení Charlieho a Leslieho. Hurá!
výfuk
výfuk
2 975 bodů
4.5
Legendární David Zucker z Bláznivé střely přesedlal na ságu Scary Movie a dobře udělal... Ikdyž starší díly mě příjdou méně "strašidelné" i to má Zucker jako kvalitu... jednička však nadevše...
alexik789
2 512 bodů
5
je to sice ,,ptákovina," ale mne to vcelku pobavilo a to tenhle druh humoru moc nemusím. Už jsem zkoukla všechny díly a u tohoto jsem se asi nejvíc zasmála. Nemůžu říct, že se vám to bude líbit, ani to není úplně něco, co musíte vidět, ale můžete to alespoň zkusit.
harry456
harry456
2 437 bodů
7.5
Velká psina. Nejlepší Scary movie.
Evah
Evah
2 148 bodů
7
Dost povedený díl, spousta vtipů je kravina, ale vlastně to k tomu sedí, video z Kruhu je dokonalé, několikrát jsem se upřímně rozesmála. Mimozemšťani mě tolik nebavili, ale celkový příběh je fajn a nejvíc mě zase bavila Brenda, ta umí vykouzlit nejlepší ksichty. Škoda, že tam nebyla větší část filmu.