Texaský masakr motorovou pilou

73%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
8
Najstrašidelnejšie/Najnepríjemnejšie Filmy Ktoré Som Videl: Pri tomto filme mi bolo naozaj zle ale taký dobrý slasher som už naozaj dávno nepozeral. Postavy síce hrajú celkom amatérsky, a aj to iba niekedy ale väčšinou hrali dobre. Krvi až až, kriku tiež a nepríjemná atmosféra bola naozaj výborná. A na konci takzvaná posledná večera niesla atmošku tiež mrazivú. Za mňa naozaj podarený horor ktorý má určité miesto v mojom srdci. HODNOTENIE: 8/10
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
9.5
ORIGINÁL je jen jeden.Kultovka ve svým žánru a pokud se někdo zeptá,který je nejkultovnější horor 70.let nebude stačit ani sekunda!!!..Může být více prequels Hoopera,sebevíc nesmyslných vyvražd'ovaček,přidaných litry krve,ale nevyrovná se to ani nepřiblíží k tísnivému strachu,úzkosti,psycha,hrůzy a mrazení po celou Hooperovu stopáž v každém detailu,kterou nám připravil.Útěk v lese(hrůzou jsem nedýchal),hororová večeře v každém detailu(s okem,kamerou,psychopatické úsměvy) a nepopsatelným ZÁVĚREM se film stal nejen kultovním hororem,ale vrcholem v tomhle žánru !
karlik4801
1 942 bodů
3.5
Jsem tak zklamanej. Já se těšil na "starou" dobrou podívanou ze sedmdesátek. Sakra zažil jsem celkem nudu. Postavy pro mě byly otravné a nezajímavé. Já čekal úplně úžasný starý horor, na který nezapomenu. Co ale cením je originalita na tu dobu a je to celkem krvák. Nic víc.
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
9
Tak Leatherface bude snad ještě větší magor než Mike Meyers, když k tomu připočtete ještě ostatní členy jeho milé rodiny, tak byste v Texasu prožili opravdu vysněný výlet, tahle rodinka vás velice mile přivítá, až na to že VŮBEC.
premontgomery
premontgomery
1 154 bodů
0.5
5% za napětí, úplná úchylárna, mrzí mě, že jsem to viděl.
Dubínka
577 bodů
8
Věřím že v době vzniku tohoto snímku to muselo být opravdu hodně brutální a strašidelné, protože i na dnešní poměry byl snímek vcelku děsivý, rozhodně více než většina hororové tvorby která vzniká dnes.
mil0
mil0
439 bodů
7
Film je napínavý horor o kanibalistické rodině, která pronásleduje skupinu mladých lidí na texaském venkově. Tobe Hooper vytvořil děsivou atmosféru a kritiku společnosti. Některé scény jsou brutální a šokující, ale film má i spoustu slabých míst.
  • Skvělé herecké výkony
  • Kvalitně napsané postavy
  • Napínavá a děsivá atmosféra
  • Uřvaná Sally zničí druhou půlku filmu
  • Nevěrohodný závěr filmu
  • Někdy jsou herecké výkony přestřelené
DoomSlayer
DoomSlayer
235 bodů
10
Můj nejoblíbenější horor, takže hodnocení je v mém případě celkem jednoduché. :D
Tov1K
152 bodů
8
No ano, vydařený horor. Takových se v těchto končinách příliš mnoho nevidí. 8/10
kath
kath
150 bodů
9
Přesně jak napsal někdo přede mnou "ORIGINÁL JE JEN JEDEN" (uživ. tarantino). Hrozně mě mrzí, že jsem tenhle texaský masakr viděla až jako poslední ze všech, které už od té doby stačil někdo natočit a předělat. Po té dlouhé dlouhé chvíli ve filmu, kdy jsem musela poslouchat bzukot motorovky, a potom znova a znova, jsem myslela, že mi bzukne taky, ale ve výsledku mnohem ne/příjemnější výsledek než všechny ostatní známé texaské masakry dohromady.