Tanec s vlky

84%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Arthur Logoff
Arthur Logoff
7 771 bodů
8.5
Jeden z nejlepších westernů vůbec. A to byl film natočený v době, která těmto filmům už nepřála! Kevin Costner to zvládl herecky i režijně, všechny Oscary dostal zcela zaslouženě. Příběh je skvělý, herecké výkony (včetně indiánů, pardon - native americans) vynikající.
Floridsky
4 376 bodů
10
Překrásné čtyři hodiny mezi indiány v panenské přírodě Severní Ameriky. Nezapomenutelný příběh!
bidlobox
3 802 bodů
9
Četl jsem knihu, která je ještě o chlup lepší než tenhle úžasný příběh filmový.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
9
O pár minut déle a asi bych umřel nádherným blahem filmové dokonalosti.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
8.5
Špatnej western to teda není, ale viděl jsem lepší. I tak jsem prostě čekal víc, ale je to výborné. Ale je i divné, že pouze tento western zmála získal Oscara. Ale je to hezké.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8.5
Oscar pro Costnera a vynikající film.Co dodat?
miza
miza
2 336 bodů
9.5
ˇUžasný film a tři hodiny uběhnou tak rychle.
65David21
65David21
1 909 bodů
10
Herecký koncert Kevina Costnera v plné síle a kráse. Úžasný příběh, dokonale řemeslně a herecky zvládnutý. Jeden z nejlepších westernů vůbec, velmi netradičně pojatý. S délkou jsem neměl problém, filmem jsem byl posedlý celou dobu a nezamhouřil jsem oči ani na vteřinu. Hodně dojemný snímek.
voleman
voleman
927 bodů
10
Krásně natočený film s krásným příběhem. Režisérský debut Kevina Costnera se až nevídaně zdařil. Režie se opravdu moc povedla a působí velice profesionálně. Celý tříhodinový film ani na chvilku nenudí a působí velmi svěže. Kevin Costner je i vynikající herec a tak i po herecké stránce se film určitě povedl. Také obsazení indiáni působí sympaticky a podávají skvělé herecké výkony. Krásné scenérie divokého západu pak dodávají Westernový vzhled, i když mi tenhle film sedí spíš do žánru dobrodružný. Také velmi povedená hudba Johna Barryho pěkně do filmu zapadá. Tanec s vlky je pro mě opravdu skvělým filmem, kterému podle mne k dokonalosti nic nechybí a tak patří do mé osobní TOP 20. 100%
sisisi
sisisi
441 bodů
9
Skvělé zachycení americké historie. Příběh je poutavý a napínavý. Také je zde ukázán velmi autenticky vztah mezi Indiány a bělochy. Ne všichni Indiáni byli zlí, ale běloši je stejně téměř všechny vyvraždili.