Pee-Weeho velké dobrodružství

65%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Po prvních minutách to vypadalo na hroznou chujovinu a světe div se,nic se nezměnilo. Každou vteřinu jsem bojoval s tím,abych film nevypnul a zároveň se z toho nezbláznil. Paul Reubens je neskutečný kus hovna a jeho smích mne celou dobu dováděl k šílenství.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 290 bodů
8
Nevím, nakolik je to Burtonova zásluha a nakolik Reubensovy trademarky, ale je to příjemný film. Jen mě mrzí, že narušenost té postavy nebyla využita o trošku víc.
Fingon
16 886 bodů
8
70% Dost rozporuplný film. Na jedné straně neuvěřitelně nesympatický hrdina, na druhé straně mnoho nesmírně zábavných scén. Za svůj první celovečerák se Tim stydět nemusí, ale lepší kousky teprve přijdou...
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
10
Nejujetejsi film od Burtona a presto (nebo mozna prave proto) muj nejoblibenejsi. Pribeh je v podstate jednoduchy, jde o dobrodruznou cestu za bicyklem, resp jeho nalezenim. Co na filmu bavi jsou ruzne nastrahy, ktere na Peeweeho cekaji a take jeho nakazlivy smich.
SarahHall
SarahHall
60 bodů
2
Tohle je snad největší kravina co jsem kdy viděla.Děj není nějak zajímavý.Musím říct že po shlédnutí tohoto snímku jsem se cítila jak cvok. Jelikož jsem opravdu velký milovník filmů T.Burtona a líbil se mi snad každý film od něho. Tak musím říct že tohle je naprostý propadák a T.Burton šlápl vedle.