Madagaskar 2: Útěk do Afriky

71%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
beseda
beseda
1 931 bodů
9
Dvojka mnohem lepší než jednička! Navíc hudbu skládal geniální Hans Zimmer a jde to poznat.
wop
wop
1 716 bodů
7.5
Jednička byla pouze obyčejný animák pro děti s neobyčejnými postavami. Dvojka je obyčejný animák, prokládaný ulítlou a totálně zábavnou groteskou. Možná že kdyby se tvůrci rozhodli se žánrem trochu zariskovat a vyškrtli ze scénáře typické moralistické pasáže, mohli jsme se u grotesky bavit ještě o trochu víc.
psico
psico
1 671 bodů
6.5
Dvojka méňě vydařená než první díl ...
Jonák
Jonák
1 665 bodů
9
Tento skvělý animovaný snímek hodnotím stejně, jako první díl a to optimálními 9/10. Co vše má splňovat nenáročný (tím myslím, že se zkrátka nejedná o pixarovku, kde je téměř vždy i nějaká hlubší myšlenka a větší poselství), leč skvělý animák? Především tedy krásnou animaci, zajímavý a nápaditý děj, rozhodně také nějaké prvky komedie a scény, u kterých se člověk opravdu zasměje a samozřejmě dobrý dabing. A já si myslím, že Madagaskar 2 všechny tyto prvky splňuje skvěle...

První díl se mi líbil, řekl sem si, že si tedy pustím i druhý a ten mě do celého příběhu vtáhl natolilk, že si jdu pustit i další pokračování. A to je myslím skvělé, (stejně jako u prvního dílu) musím zmínit opravdu super dabing a skvělý překlad různých hlášek a slovních hříček. Rozhodně doporučuji, snad mě další díly nezklamou!
  • Velmi příjemná podívaná, skvělá animace, příběh
  • Super český dabing (a překlad)
Pajmen
1 204 bodů
10
Nejdřív mi dvojka vadila, protože byla moc rodinná. Někdy je skutečně třeba delší doba pro vynesení úsudku. Druhý díl na vtipu ani nápadu nezaostává za prvním, navíc se filmakeři zaměřili na mnohem širší segment než jen Děti do 15 let, mně se to líbí, takhle se prodává kvalitní filmový produkt!
dominik11
dominik11
977 bodů
7
NELEPIS FILMY TU TEN FILMY MUSE BYT TOP DESTKA
kapi128
318 bodů
9
Tak tenhle druhy dil se povedl taktez,jak prvni.Humor,dej si myslim,ze byl o neco lepsi.
Heart
175 bodů
7.5
Oproti jedničce slabší, ale opět jízda.
Fargotroniac
Fargotroniac
138 bodů
10
Nestává se často, aby pokračování dosahovalo stejné kvality jako první díl. U Madagaskaru tomu ale tak je a troufám si říci, že druhý díl je i lepší než první.