Boogeyman 2

53%
Boogeyman 2
Boogeyman 2
Laura přežila v dětství těžké trauma když se spolu s bratrem stali svědky vraždy rodičů, přičemž vrah nebyl nikdy chycen. Po opětovném propuknutí její fobii a na naléhání kamarádky nastoupí do léčebného ústavu pod vedením Dr. Allena, jehož pacientem byl v minulosti i její bratr. Krátce po nástupu se však dozvídá pravdu o experimentální léčbě jejího bratra která nedopadla tak docela podle představ a navíc kolem ní začnou umírat ostatní pacienti na smrtelné nehody.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Už je to sice nějaký pátek co jsem film viděl,ale v hlavě mi utkvělo,že se jedná o nevýrazný horor,který postrádá napětí a atmosféru. Těch pár lekaček mne vůbec neuspokojilo a Boogeyman vypadá směšně. Konec zůstal samozřejmě otevřený,tak jak bývá u béčkových hororů zvykem.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
Solidní snímek s prudkým rozjezdem, aby trochu polevil, nechal vydechnout a opět vyprodukoval atmosféru, která by se dala krájet. Napětí silně přebíjí slabý scénář, což není na škodu. Přesvědčivé výkony nenechají napochybách jedinou minutu, což dokládá o slibném provedení hororového námětu. Ten originalitou sice nekypí, ale to ani trochu nevadí. Nepřekvapí ani otevřený konec. Zkrátka solidní vyvražďovačka, kterých je sice spousty, ale která se neztratí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Typický béčkový film který ničím nezaujme. Vyvražďovací technika je přízemní tak jako děj samotný.

Dodatečné informace

Původní název:
Boogeyman 2 (více)
  • USA Boogeyman 2
  • USA Boogeyman 2 - Il ritorno dell'uomo nero
  • USA Boogeyman 2 - Wenn die Nacht Dein Feind wird
  • USA Efialtis 2
  • USA El hombre de la bolsa 2
  • USA Terror en la oscuridad 2
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Boogeyman 2