Turistas

54%
Turistas

Po úděsné autobusové nehodě zůstane v brazilském městě poblíž pláže bez pomoci skupina dobrodruhů. Zatímco čekají na příchozí pomoc, rozhodnou se zajít do místního baru a užít si tak alespoň nějakou party s místními. V baru si dají několik piv a několik sklenek caipirinha a seznámí se s milým místním mladíkem Kikem. Vše se příjemně vyvíjí. Ráno už není tak pozitivní, když cestovatelé zjistí, že jim chybí všechny věci a peníze. Nejen to, všichni, kteří s nimi v noci popíjeli v baru, se chovají odtažitě a nikdo jim nechce pomoci. Jediný Kiko jim pomoci chce a nabídne jim pobyt u jeho strýce v domě, který leží v hluboké a temné džungli a kde mohou v „bezpečí“ počkat na pomoc... Postupem doby zjišťují, že bělostná písečná pláž a nepropustná džungle kolem ukrývají temné, zatím neodhalené tajemství.




headhunter
headhunter
10 287 bodů
7
Film jsem shlédl uvedený pod názvem "Brazilský masakr", při překladu zřejmě opět došlo ke žhavení mozků. Člověk by řekl, že půjde o brutální vyvražďovačku, ale není tomu tak úplně. Jde spíše o syrový dobrodružný drama-triller s dost reálnou zápletkou (alespoň já se s nimi zžil a vzpomínal, jak jsem cestoval autobusy skrz celé Turecko). Herci mi byli sympatičtí (Olivia), a to i ti záporní (v dobrém slova smyslu - hlavně indián mi sedl). Odehráva se to v nádherných lokacích, krásné kočky a sem tam nějaká ta řezničina.
Pas
Pas
6 225 bodů
0
Brazilian stupid Prvních třicet minut se hlavní hrdinové koupou a popíjí na pláži, potom dvacet minut chodí v džungli a plavou v jeskyních, a když se po padesáti minutách konečně objeví nějaký ten jakože hlavní záporák, hrdinové během pěti minut utečou a zbytek filmu zase plavou v jeskyni. WTF?! Celé to ještě podtrhuje chlapík, který zavede hrdiny do pasti, ale po jejich předání si rozmyslí to a vrátí se je zachránit. Další skvělou postavou je Indián, který dva hrdiny zabije, ale potom obrátí zbraň proti zaměstnavateli a zbytku hrdinů pomůže. Tohle je rozhodně jeden z nejstupidnějších filmů roku 2006. Bože jak já lituji toho času.. jsem pořád doufal a doufal, myslel, že se něco stane, nebo že to zase taková hrůza nebude, ale bylo to fakt hrozný.
Alaitos
Alaitos
5 367 bodů
6
Závěrečná podvodní naháněčka výborná, nepamatuji se, že bych něco takového ve filmu předtím viděl. Bohužel to má poměrně pomalý úvod a když už se začne něco dít tak to brzy skončí.

Dodatečné informace

Původní název:
Blood Paradise (více)
  • USA Turistas
  • USA Blood Paradise
  • USA Brazilský masakr
  • USA Paradise Lost
  • USA Touristes
  • USA Turistas go home
  • USA Turistas: Holiday of Horror
  • USA Turistid
  • USA Turysci: Raj utracony
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Čeština:
Turistas je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění