Božská relikvie

71%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 208 bodů
5
Božská relikvie mě zkrátka nebavila. Jackie Chan ukázal málo ze svého mistrovství, film je celkem nudný a i když má zdánlivě vysoké tempo, moc se v něm neděje. Scénář je průměrný, herci vesměs také, celé je to takové mladicky vyhopsané, ale až závěr je celkem kvalitní akční podívaná. Suma sumárum - 50%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Typický Chan. Podle kulis, hudby atd. jsem si myslel, že film je ještě o 10 let starší. Jednoduchý příběh, docela málo bitek a na Chana minimum zábavných fórků. Rozhodně jsem s Jackiem viděl už lepší snímky. 4/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Tak tenhle odvárek Indiana Jonese jsem viděl v kině, když mi bylo kolem deseti let a nutno říct, že v té době se mi to samozřejmě líbilo. Dnes pochopitelně kladu na filmové vyprávění poněkud jiná měřítka. Ale co si pamatuji, tak se mi tam líbila akce a dobré vtípky.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Perfektní akce s neméně perfektním hercem Jackie Chanem.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
8.5
Chanův zdařilý kousek, který je akční, vtipný a krásně se dá na něho koukat.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
vynikajúca chanovka v ktorej je vidieť jeho niekedy až prehnané nadšenie pre film (pád a následné rozbitie hlavy), skvelé súboje a tiež podarený indiana jonesovský scénar. nezabudnite na záverečné titulky!
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 425 bodů
8
Překvapilo mě, že jsem to ještě neviděl...
tomlery
tomlery
2 141 bodů
6
Filmy s Jackie Chanem miloval táta a museli jsme se s ním na to dívat. Kolik mi bylo, když jsem to viděl? Osm nebo deset let? Je to docela sranda, ovšem v dnešní době vidím, jak nekvalitní obraz a film to je. Ovšem na tu dobu to jistě byla špice techniky. Co se mi ale na filmu nelíbí, je opakování těch nejsilnějších momentu a nejlépe 3x, anebo také absurdní zrychlení boje, aby si všichni mysleli, že v boji a skákání a lezení byli vážně všichni tak neskutečně mrštní a rychlí. Samozřejmě závěrečná scéna, kdy Jackie bojuje proti tlupě žen, je skutečně hodně sexy i přes tu zkrutnou rychlost děje.