Dèmoni

65%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 483 bodů
8
Lamberto Lama byl pro italský hororový gore film fenomén. Fantazii se, stejně jako v Americe, meze nekladli a tak vznikly náměty dnes naprosto nevídané. Tentokrát je skupinka náhodně vybraných mladých lidí pozvána na projekci utajeného filmu, při kterém se však začnou dít věci. 80. léta jak vyšitá, při kterém nechybí atmosférické šílenství, na svou dobu typické, avšak výborné masky a make-up, trefný soundtrack, akce a samozřejmě gore. Zub času i tentokrát lstivě zapracoval, ale to na věci nic nemění. Dnes hororová klasika vzbuzující nostalgické vzpomínky spojené se strachem co se stane při návštěvě v kině. Takže nic jiného, než čistě hororová děsivě vzrušující zábava s nádherným nostalgickým efektem klasické hrůzy.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
V dětství to pro mě byl opravdu nevšední zážitek a démonům z kina se v té době mohl rovnat snad jen Freddie . I proto mi tenhle film uvíznul v paměti jako horror s velkým H :) Po skoro 20 letech, kdy jsem film viděl znovu, už ty pocity tak silné samozřejmě nejsou a nějaký pocit strachu se taky moc nedostavoval:) 5/10
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 432 bodů
3
Já jsem zklamán. To není film, ale náhodné seskupení wtf a gore scének. I v kontextu tak specifického žánru, jakým je splatter horor je absence děje a naprosto nesmyslné chování většiny postav v tomto výtvoru do očí bijící. Vlastně mě to chvílemi dost nudilo.