Prci, prci, prcičky: Na táboře

51%
Prci, prci, prcičky: Na táboře

Stiflerův mladší bratr Matt musí proti své vůli strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. A průšvihy se skrytými kamerami a žhavými praktikantkami na sebe nenechají čekat. Ale pak se zamiluje do Elyse, kamarádky ze skupiny a jeho úsilí potlačit své choutky nezůstává bez následků. Korunu všemu nasazuje Jimův otec (Eugene Levy) jako svérázný vedoucí, který se pokouší pomoci Stiflerovu bráškovi vše vrátit zpět do správných kolejí. Přidejte se ke kapele a bavte se naprosto dokonalými scénami a neskutečnými vtípky v pokračování filmu PRCI, PRCI, PRCIČKY, které musíte vidět!




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Těch video Prciček bylo natočené tolik,že to lehce vydá na seriál. Tento díl se zaměřuje na Stiflerova mladšího bráchu,který se snaží jít ve stejných šlépějích. Občas je tento díl opravdu zábavný a občas vážně trapný a nechutný. Už to nejsou ty klasické Prcičky ,ale stále se na to dá dívat.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
6
A jede se dál. Změna představitelů, kde hlavním tahounem je mladší bratr Stiflera pod jménem Matt a samozřejmě se zcela stejnou povahou, je jedinou originalitou. Takže jakmile snímek začne, navalí se na diváka tolik fekálií, že je div, že to televize vydrží. Jeden malér za druhým a tak je Matt poslán na hudební tábor k nápravě. A tam se celý příběh odehrává a divákovi předhazuje, jak si Matt počíná. Nic naplat, fekální humor neustal ani ve volném pokračování série tentokrát určené již přímo na video. Děj v podstatě nic nového nepřináší, ale když v době vzniku zájem o takovéto filmy neustával, proč nekout železo, dokud je žhavé. Puberťácká komedie pro diváky v pubertě a nic víc.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Další prcičky... další špatný film. Tahle série mi je naprostou záhadou.... Asi nikdy nepochopím, co je na tom tak strašně legračního... Nevím... buranský teen humor nesnáším...

Dodatečné informace

Původní název:
American Pie 4: Band Camp (více)
  • USA Prci, prci, prcičky: Na táboře
  • USA American Pie 4: Band Camp
  • USA American Pie 4
  • USA American Pie- campamento de bandas
  • USA American Pie präsentiert: Die nächste Generation
  • USA American Pie presenta Band Camp
  • USA American Pie présente - No limit!
  • USA American Pie Presents Band Camp
  • USA American Pie - Tocando a Maior Zona
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Čeština:
Prci, prci, prcičky: Na táboře je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Prci, prci, prcičky: Na táboře


Podobné


Powered byJustWatch