Rachot v Bronxu

66%
Rachot v Bronxu
Rachot v Bronxu
Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle.



Fingon
16 886 bodů
8
Zábavná a rychle plynoucí jednohubka, jejíž stopáž bohatě vystačí nepříliš komplikovanému scénáři - film samotný trvá jen zhruba 78 minut a zbytek tvoří nepovedené záběry a následně titulky - kaskadéři si zase jednou užili, sanitka jela dvakrát a Jackie odehrál zbytek filmu se zlomenou haxnou. Já chci vznášedlooo!
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
5
Nechápu, že je tento film jeden z nejpopulárnější od Chana, protože má daleko lepší filmy. Chan sice dostává i na frak. V boji se celkem drží, ale ve scénáři je to průšvih. Naštěstí nemá film tak hroznou délku a tempo se daří většinou držet, takže vlastně OK.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 425 bodů
6
S težkým srdcem tři. Chtěl jsem víc, Jackieho kousky jsou výborné, ale bohužel, ten pankový gang je ještě horší než pankáči z Policejní akademie a fakt mi tam vadil.

Dodatečné informace

Původní název:
紅番區 (více)
  • Hong Kong Rachot v Bronxu
  • Hong Kong 紅番區
  • Hong Kong Duro de matar
  • Hong Kong Hong faan kui
  • Hong Kong Jackie Chan dans le Bronx
  • Hong Kong Rumble in the Bronx
  • Hong Kong Terremoto nel Bronx
Země původu:
Hong Kong, USA, Kanada, Hong Kong
Rozpočet:
7,5 mil. USD
Tržby:
32,39 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění