Terč

64%
Terč
Terč
Televízna reportérka Diana získala videonahrávku ako dôkaz proti drogovému kráľovi Giancarlovi, ale namiesto usvedčenia ju čaká strach o vlastný život. Ešteže narazí na kuchárskeho majstra Jackieho (Jackie Chan), ktorý je majstrom bojového umenia. Konečne sa Diane môže cítiť aspoň trocha bezpečne, ale jej kazeta sa prenieša v aute s detskými filmami a tak majú zlí chlaci o problém viac. Chaos však nikto nemá extra rád a Diana nepatrí mezi výnimky. Naviac, Jackieho priateľku unesú a to už je Jack poriadne nahnevaný. Je čas zahodiť image kuchára a odhaliť svoje druhé, oveľa bojovnejšie ja...



lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Víc než kdy jindy se tady všechno opírá o Jackieho bojové umění. A byť mistr opět nezklamal a všechny bitky byly velmi nápadité, svěží a zábavné, dutý příběh se zcela zamaskovat nedokázal.. Navíc ty zpomalené záběry už mi po chvíli hodně lezly na nervy.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Chan pod taktovkou Hunga dokázal skvělou věc, třeba v Navěky drakem jsem byl nadšený, ale tady si scénáristé nedokázali vytvořit nějaký pevnější bod. Akci sice Jackie stále umí, ale přeci jen jsem čekal víc. PS: Vše ale zachránilo perfektní cameo Hunga, který mě perfektně pobavil.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Akční film s Jackiem Chanem.Spousta akce!Chan zde hrál kuchaře.Tento kuchař umí bojová umění.Dobrý nápad!

Dodatečné informace

Původní název:
Fešák (více)
  • Austrálie Terč
  • Austrálie Fešák
Země původu:
Austrálie, Hong Kong, USA
Rozpočet:
12,72 mil. USD
Tržby:
18,81 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění