My Name Is Bruce

60%
My Name Is Bruce
My Name Is Bruce
Víte, co je největší nevýhodou točení laciných hororových béček? Třeba to, že se jejich příběhy mohou až příliš snadno stát příběhem vaším. Bruce Campbell, legenda z The Evil Dead, to nyní zakusí na vlastní kůži.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Jedna věc je nad slunce jasná a to ta,že Bruce Campbell je ten největší borec s neskutečným charisma. My Name Is Bruce je pohodová záležitost,která stojí právě na skvělém Campbellovi,který nemá problém utáhnout film zaměřený primárně na něj. Bruce zde hraje sám sebe a je to výborné pokoukáníčko. Vtipné a nekompromisní.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Nemůžu si pomoct. Od začátku jsem měl na rtech takový ten pitomoučký šťastný úsměv a zůstal tam ještě chvíli po závěrečných titulkách :) Neznám Cambellovy filmy. Nic krom Evil Dead jsem s ním neviděl, ale ani to mi nezabránilo abych se u tohohle filmu pobavil. Neříkám, že to byla prdel od začátku do konce, ale některé situace byly opravdu luxusni (např scéna jak Bruce zdrhá před démonem na dětském kole) 7.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Béčko v béčku? Proč né. Bruce sám sebe paroduje a dělá si ze sebe srandu. Film je tak obyčejný až je pěkný. Campbell se zahrál celkem dobře ale ten duch byl velice béčkovitý.

Dodatečné informace

Původní název:
Mon nom est Bruce (více)
  • USA My Name Is Bruce
  • USA Mon nom est Bruce
  • USA Nimeni on Bruce
  • USA Ton lene Bruce
Země původu:
USA
Rozpočet:
1,5 mil. USD
Tržby:
0,17 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění