Nekonečný příběh 2

52%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Oproti prvnímu dílu je zde strmý pád v kvalitě. To kouzlo z prvního dílu se zcela vytratilo a vše působí velmi laciným dojmem. Paradox je,že rozpočet byl mnohem větší než v případě prvního dílu a na výsledku to nešlo poznat. Rutina bez hlubšího smyslu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 296 bodů
4
Tenhle film jsem měl moc rád. Byl to můj nejoblíbenější díl. Bohužel už sem mu odrost.... Dnes už ocením spíš pohádkovost prvního dílu a Nekonečný příběh 2 beru jako téměř průměrný úlet.
sabule
14 227 bodů
1
Bohužel se nepodařilo navázat na skvělou a řekl bych kultovní jedničku a to ve všech směrech.Film je dost neucelený a hlavní postavy které nám přirostli k srdci se v novém osazení do filmu jaksi nehodí.Možná,kdyby se režie chopil někdo jiný,tak by i z dvojky vyždímal něco,co si divák rád pustí znovu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Tak toto už je poslabší kousek svého bratra. Příběh je to v podstatě stejně kvalitní, o něco málo slabší. Opět jde o dokonalou podívanou ve světě Fantazie a sympatického Falka.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
absolútne nezaujímavé a zbytočné pokračovanie, ktoré úplne postráda poetiku a atmosféru prvej časti.
bidlobox
3 802 bodů
6
Dvojka už nám nedala to co jednička, trochu vařila z vody, ale pořád měla z čeho vycházet a čím nás po vizuální i dějové stránce jakž takž uspokojit. Ale následující, třetí film, už otěže ukočírovat nedokázal a místo smyslného završení tohohle triptychu jsme dostali po všech stránkách nudnou podívanou a zcela zbytečný sequel.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Docela pěkný film...Dětská nostalgie.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
6
Aj keď to tu všetci hodnotia negatívne, aj dvojka má svoje čaro, sú v nej stále osemdesiate roky.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7
Slušné pokračování které mě také dost bavilo.