Terra

66%
Terra
Terra
Poté, co lidská rasa zničila svůj domov válkou, byla nucena cestovat napříč galaxií, aby hledala novou planetu k životu. Jedinou volbou se jeví být planeta ƒ„Terra“ obydlená zdánlivě neškodnými a mírumilovnými tvory, kteří se však rozhodnou o svou rodnou planetu bojovat.



lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Zajímavý námět je tu zpracován poměrně obstojně a film zaujme především oddechovou akcí a pěkným vykreslením života na neznámé planetě. A komu vadí, že charaktery jednotlivých postav nejsou zobrazeny zrovna věrohodně, tak si jednoduše zvolil špatný film. Bitva o planetu Terra nabízí jen vzrušující dobrodružnou podívanou vhodnou pro celou rodinu, která se sice nikdy nestane kultovní, ale opomenout si také určitě nezaslouží.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Emotivní příběh. Trocha podobnosti Avataru zde byla znát. Děj se však trochu vleče a animace mohla být dokonalejší. Za to však Ufounci a ty jejich kukadla byli povedení.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
6.5
Tohle animovaný sci-fi je úžasně obsazený. Woodová, Peetová, D´Angelová, R. Arquetteová, Garner, Evans, Cox, L. Wilson, Glover, Perlman, Hamill, Quaid, Trejo atd. Takže pro diváky neovládající angličtinu doporučuji titulky. při sledování mějte na paměti, že Avatar vyšel později. Animace není prvotřídní, ale nijak neruší. Fanoušek sci-fi tenhle animák klidně zvládne bez nejmenších problémů.

Dodatečné informace

Původní název:
Battle for Terra (více)
  • USA Terra
  • USA Battle for Terra
  • USA Bitva o planetu Terra
  • USA Битва за планету Терра 3D
Premiéra v ČR:
28. 6. 2019
Země původu:
USA
Rozpočet:
4 mil. USD
Tržby:
6,1 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Terra je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch