Připoutejte se, prosím! 2

68%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Nějak takto by měly vypadat parodie. Ty filmy,které se točí teď a nazývají se parodiemi si k Připoutejte se prosím nemohou ani čuchnout. Tentokrát je to sice o trochu slabší než první díl,ale já se i tak opět dobře bavil. Tenkrát prostě filmy měly své kouzlo a nemusely si zakládat na fekálnostech a sprosťárnách tak jak je tomu dnes.
Pete69
Pete69
30 255 bodů
7.5
Dvojka je jen o málo slabší, než jednička. Opět splněny všechny atributy, které má mít parodie a komedie. Spousta neuvěřitelných gagů ( E.T volá domů za 6 mega za hodinu , Rocky 38, nebo kolik ) Jedničce jsem dal 85%, dvojce skvělých 75%. Asi dobře, že zůstalo u dvou dílů, kvalita by šla dolů jak tomu běžně u parodií bývá.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Ale vcelku to ujde. Místama zbytečně trapné, ale povětšinou velice humorné.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
6
Menej podarené s rovnakými vtipmi ,ale pokiaľ ste videli jednotku ,dvojka vás neurazí. 70%
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
prekvapivo vtipné pokračovanie, napriek tomu že s tým nemá trio zaz, už nič spoločné. i keď je väčšina vtipov okopírovaných z jednotky vôbec to nevadí, stále sa skvele u toho pobavíte.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Solida amozřejmě se film okoukal tak to neni taková zábava jako u jedničky i tka vás parádně poabavý a udusá do sedadla ale pokud byste chtěli něco více tak samozřejmě tohle neni pro vás a
  • Leslie Nielsen
  • humor
  • okoukané
  • nic nového