Tvůrci a herci filmu

73%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Zpěv


Střih


Masky


Produkce


Výkonný producent


Producent


Koproducent


II. režie


Trikové snímky


Zvláštní efekty


Speciální efekty

Vše o tvůrcích

Snímek byl představen v roce 1998 a spadá do žánru/ů: Drama, Film Noir, Nezávislý, Sci-fi, Thriller.

- Herci a postavy

V hlavních rolích se představí: Sean Gullette jako Maximillian Cohen, Mark Margolis jako Sol Robeson, Ben Shenkman jako Lenny Meyer, Pamela Hart jako Marcy Dawson a Stephen Pearlman jako Rabbi Cohen.

V dalších rolích uvidíte například: Samia Shoaib jako Devi, Ajay Naidu jako Farroukh, Kristyn Mae-Anne Lao jako Jenna, Espher Lao Nieves jako Jenna's Mom, Joanne Gordon jako Mrs. Ovadia, Lauren Fox jako Jenny Robeson a Stanley Herman jako Moustacheless Man.

režije a scénář

Režie se zhostil tým, který vedl: Darren Aronofsky, známý svým dílem Requiem za sen. Scénář připravili: Darren Aronofsky, který se podílel také na titulu Requiem za sen, Sean Gullette, který se podílel také na titulu Traitors a Eric Watson, který se podílel také na titulu It Snows All the Time.

Produkce, střih a hudba filmu

Produkci zajistili Tyler Brodie, Katie King, Richard Lifschutz, Jonah Smith a Eric Watson, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Matthew Libatique. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Oren Sarch. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Clint Mansell.

: Výprava

Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měl na starosti Ariyela Wald-Cohain.