Van Helsing

64%
Van Helsing
Vanessa Helsingová, vzdálená příbuzné legendárního lovce upírů Abrahama Van Helsina, vstává z mrtvých a zjišťuje, že svět ovládli upíři. Stává se poslední nadějí lidstva na to, že se vše ještě vrátí do starých kolejí.




Pas
Pas
6 225 bodů
1.5
Hlavní nedostatek je v mizerném scénaři, málo práce s tím (tou) Van Helsing a konec konců nic moc herci.Další z řady post-apo sérií která ničím nepřekvapí a těží z vlny diváckého zájmu Walkig Dead.Postavit celý příběh, i když příběh je tady asi silné slovo, na odkazu profesora Van Helsinga známého to lovce upírů z Evropy 19. století je prostě málo a produkce se navíc taky příliš nepochlapila. A tak řada scén je jako z ochotnického divadla , kulisy jsou z papundeklu a krev evidentně kečupová.Divácký zážitek téměř na bodu mrazu,pokud tedy nejste prostoduší jako tvůrci tohoto "díla"
blazma
blazma
4 928 bodů
6
První řada byla excelentní a zajímavá a pro mě osobně fakt wow. No a potom to šlo z kopce. Z velmi prudkého kopce. Poslední dvě serie jsem jenom tak proletěl a určitě se k nim někdy ještě vrátím, ale dost mě zklamalo jak se ten seriál vyvíjel. Jak by prostě točili z povinnosti a všechno bylo tvořeno jen s polovičním úsilím a mnohdy ani to ne.

Dodatečné informace

Původní název:
Van Helsing (více)
  • USA Van Helsing
Premiéra v ČR:
17. 12. 2016
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch