Rocky

82%

Komentáře a recenze 38

Dle počtu bodů
mikewin
mikewin
569 bodů
8.5
Perfektní klasika o pouličním flákači (Sylvester Stallone), který se díky náhodě, píli a i lásce ke své přítelkyni stal z vymahače dluhů boxerem světového věhlasu. Sice klasická americká pohádka o tom, že se kdokoliv svou pílí může dostat na vrchol, ale tady to fakt nevadí.
bmagic
bmagic
567 bodů
6
Tak 1. boxfilm ze série ještě ujde, Stallone sice hraje jak dřevo, ale skvělý výběr a výkon dabéra z toho udělá skoro záměr. Nejzajímavější jsou na filmu zachycené reálie chudší části obyvatel USA.
Blueknight
376 bodů
9
Když jsem viděl Ramba tak jsem tento snímek odsoudil. Přece jenom Rambo byla bezduchá střílečka. Ale Rocky mě vážně překvapil, máto skvělý příběh. Ale fakt mě překvapilo že tady o boxu nemluví vždy dobře a často řeknou pravdu. Snad jediná špatná věc je chování Rockyho, přece jenom on je klaďas ale často to vypadá jakoby na to film zapoměl.
Lemmy01
337 bodů
9
Jedinečný a skvělý film o osobní odvaze a vítězství, navzdory osudu. Stallone se pro tuhle roli italsko-amerického boxera narodil. Ostatní herci předvádí taky skvělé výkony, scénář je dobře napsaný a film po celou stopáž nenudí ani při jedné scéně. Rocky!
MiPro21
221 bodů
9.5
Dlouho jsem byl odpůrce Rockyho, ale poté jsem pochopil smysl a krásu toho příběhu... Každý sportovec musí vidět :)
navrc.007
navrc.007
189 bodů
9
Měl jsem štěstí jej o víkendu vidět asi už po 50,a le zjistil jsem, že se na něj můžu koukat furt !! Stallone v životní roli a hlavně v nezapomenutelný roli :-)
renata-kamenska
renata-kamenska
138 bodů
film Rocky je super myslím všechny díly sice je to spíš pro chlapy ale mně se to líbí celkově i herecké obsezení takže doporučuji vidět všechny díly uvidíte budete spokojeni všichni mám ráda Staloneho i jeho všechny filmy takže to stojí zato
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Ze smolaře hrdinou… Již tolikrát obehraný příběh, a přesto to skvěle funguje. Druhořadý boxer z chudé čtvrti se postaví do ringu proti úřadujícímu světovému šampionovi a dokáže mu být rovnocenným soupeřem. Stallone si hlavní postavu napsal přímo na tělo a díky ní se z něho stala hvězda. K filmu samozřejmě neodmyslitelně patří také Paulie (Burt Young), trenér Mickey (Burgess Meredith) a Apollo Creed (Carl Weathers). Ostatní postavy, jako třeba Adrian (Talia Shire), mi přišli spíše nevýrazné. Hudba od Billa Contiho je naprosto skvělá a ústřední píseň Gonna Fly Now dodala filmu ještě větší říz. Sly zkrátka dostal jedinečný nápad a dokázal stvořit nesmrtelnou legendu!