RoboCop

76%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Jaroslaw 23
1 448 bodů
6
6/10 Legendární béčkové akční sci-fi,kterému však chybí více osobnější oblouk kolem hl.hrdiny, budu asi barbar,ale remake se mi líbil o trochu více,ale jinač jsem dostal to,co jsem od tohoto snímku očekával.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
8
Akční klasika s originální a dobře zpracovaným námětem.
Ricmont
Ricmont
815 bodů
10
RoboCop je prostě filmová klasika. Ten film fungoval v tobě své premiéry a funguje i dnes. Jasně některé efekty jsou už trochu zaprášené. Ale celek jako takový funguje pořád na výbornou. Tohle je prostě ten film který bude fungovat i za 100 let
Dubínka
577 bodů
6.5
V době svého vzniku to sice byla asi celkem pecka, dnes to ovšem nijak neohromí a ani moc nepobaví. Rozhodně se to nedá srovnávat s Terminátorem, který je i dnes velmi zábavný a celkově geniální. Je to prostě zcela průměrný béčkový akční sci-fi snímek, dnes působící skoro směšně. V osmdesátých letech to ale špatné asi být nemuselo a tak zcela chápu, že je to pro někoho kultovní záležitost. 65%
Blueknight
376 bodů
9
Tohle je pravej kultovní film, jsou tam pravý osmsedátky, já tam pořádnej Americkej chlap a taky jsou tam naprosto kultovní hlášky který nesmí chybět v žádném kultovním filmu. Ale trošku to popírá zákony, učili nás že lidské tělo má 2 litry krve, v tomhle filmu má každý 2 galony krve. Doporučuji zhlédnout, pokuď nejste přecitlivjelí.
Stanulda007
Stanulda007
244 bodů
8
Rozstříleli ho na kusy a on se vrátil. Mrtvý, bez rodiny, odhodlaný se pomstít a vyčistit ulice. Tu a tam se stane, že někoho zlobivého střelí do ptáka nebo železným "prostředníkem" polechtá krční mandle :-) Nestárnoucí klenot!
Robert Neville
175 bodů
8.5
Jeden z nejikoničtějších snímků minulého století. Famózní podání a úžasná naivita padouchů i hlavního hrdiny je podána stylem, který nejen, že potěší, ale dokonce nadchne. Necenzurovaná verze zvedá snímek ještě o třídu výš. K Robocopovi prostě patří létající paže a hektolitry krve, doplněné nezapomenutelnými hláškami. Policista, který se stane plechovým strážcem pořádku a i přes vymazanou paměť se vrhá do honby za pomstou. Skvělé, vtipné, báječné.
dolecm
41 bodů
9
Prvni a dodnes nejlepsi Robocop. Rukopis Paula Verhoevena rozeznate behem prvnich par minut. Brutalni, krvave, na konci se spravnym zadostiucinenim. Na zadne dalsi filmy s timto robo-policistou se nemusite divat, usetrite si zklamani. One and only.