Bolek a Lolek na Divokém západě

61%
Bolek a Lolek na Divokém západě
Bolek a Lolek na Divokém západě
Bolek a Lolek se jednoho dne vypraví na Divoký západ, aby zažili pořádné dobrodružství a poznali ty nejlepší pistolníky. A jak se zdá, dostanou se přímo do centra dění, když jejich vlak přepadne obávaný bandita Jimmy Pif-Paf. Zloduchovi se podaří během chvilky svázat ochranku poštovního vagonu, uloupit pěkně kulatou sumu a zmizet v prérii. Avšak Bolek s Lolkem se rychle vzpamatují z nepříjemného překvapení, osvobodí svázané muže a spolu s nimi se pak vydávají po stopě nebezpečného bandity. Toho naštěstí zajme šerif z nedalekého městečka, ale zločinci se podaří uniknout z vězení, vyloupit místní banku a prchnout do Skalistých hor. Bolek s Lolkem ho pronásledují až sem, avšak záhy zjistí, že nejsou sami. Jimmovi přijíždí na pomoc i vyhlášený pistolník Johnny...


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Další povedené dobrodružství dvou polských chlapců Bolka a Lolka. Tentokrát se s nimi vydáváme na divoký západ,aby jsme zažili nějaké dobrodružství. 70 minut je optimálně zvolená délka a proto snímek působí,že se stále něco děje a to je pro děti to nejlepší.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8.5
Supr zábava, skvělá animace! Myslím, že dobrodružství Bolka a Lolka na Divokém západě jsou nejznámější ze všech jejich příhod. A snad i nejoblíbenější.
bidlobox
3 802 bodů
7.5
Zábavný příběh Bolka a Lolka z Divokého západu.

Dodatečné informace

Původní název:
Bolek a Lolek na Divokém západě (více)
  • Polsko Bolek a Lolek na Divokém západě
  • Polsko Bolek a Lolek na Divokom Západe
  • Polsko Bolek i Lolek na dzikim Zachodzie
  • Polsko Bolek Lolek na divokém západe
  • Polsko Bolek und Lolek im wilden Westen
  • Polsko Bolek y Lolek en el salvaje oeste
Země původu:
Polsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bolek a Lolek na Divokém západě