Predátor

86%

Komentáře a recenze 83

Dle počtu bodů
kafac
94 bodů
10
Akční klasika na které jsem jako dítě vyrůstal. Arnie nabušený až po uši si to štráduje s komandem zachránit rúkojmí. Poté co lehce vyřídí menší armádu v povstaleckém kempu, je ale začne lovit predátor. Skvěle vykreslená změna z nepřemožitelných drsňáků na o život bojující vojáčky. A k tomu ta hudba? Viděno na Kinobox projekci a zamáčknuta nejedna slza. GET TO THE CHOPPER!!
Oldboy
86 bodů
10
Kultovka. Žádné oscarové výkony, ale správná atmosféra na ně dává zapomenout.
mevik
mevik
86 bodů
10
Klasický akční sci-fi. Nejlepší ze všech Predátorů. Arnold Schwarzenegger je zde nezapomenutelný. Hra o přežití v prostředí deštných pralesů s neznámým mimozemským lovcem. Celá jednotka amerických komandos umírá muž za mužem a až major Alan "Dutch" Schaefer dokáže predátora zabít v důmyslně nastražené pasti.
ivetinkav
71 bodů
9
Jako vždy dobrý akční film. Arny nezklamal.
veronika-novotna
67 bodů
7.5
Tak tenhle film byl v době svého uvedení opravdový trhák. Všichni jsme ho hltali, a to i vícekrát za sebou. Moji synové dnes mající možnost srovnání se současnými akčními filmy byli také celkem nadšeni. Jen chvílemi komentovali nedokonalost herectví samotného Arnolda.
Maza2222
Maza2222
56 bodů
10
Skvělý sci-fi film! Velice mě to v TV zaujalo a koukal jsem na to.A jsem rád. Jeden z nejlepších sci-fi akčních filmů s prvky hororu. Nechybelo tomu skoro nic-Akce, vtípky, vnitřnosti, brutalita, tajemnost a hlavně padouch. Nejvíc se mi líbilo Arnold vs Predátor, protože ta bitva byla skvělá. Je to fakt super. Hlavně Arnold. A jak Dutch řekne ,,Ty máš ale,pěknou držku.'' nebo jak se predátor směje, já z toho nemohl. Konečných 30 minut plné akce bylo best.
Jaros71
Jaros71
51 bodů
10
Super 👌💪
Satecek
50 bodů
9.5
Prostě klasika, která se neokouká :-)
fanoušek16
39 bodů
9.5
Pro mě jedna VELKÁ jednička a to jak pro Arnolda, tak pro celý filmový uskupení ;-)
Honza8753
Honza8753
38 bodů
10
Predátor je skvělý film ve kterém arnoldův výraz pod´ do mě je nejlepší.Jen nechápu proč když věděli, že má krytí a že proti tomu nemají šanci tak se ten týpek vslékl a čekal na něj s mačetou v ruce. Tato smrt je velmi zbytečná. U většiny filmů další díly vcelku poserou a predátor 2 není vyjímkou.