The Shield - policejní odznak

83%
The Shield - policejní odznak

V nejhorším policejním okrsku v L. A. šéfuje drsný Vic Mackey, velitel jednotky proti gangům. Ve světě, kde neplatí hranice mezi dobrem a zlem, se řídí vlastními pravidly a neváhá se zločinci obchodovat a zároveň je podrazit. Nový kapitán Aceveda chce situaci změnit, ale brzy zjistí, že proti němu stojí skupina zkorumpovaných, ale výkonných policistů, bez jejichž pomoci se neobejde.





Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Skvělý seriál, který patří vůbec k tomu nejlepšímu co můžete v daném žánru shlédnout. Výborně napsané postavy spolu se zajímavými epizodami dělají z Policejního odznaku více než tuctovou krminálku kde se stále řeší to samé dokola. Prostě pořádná chlapská podívaná.
wiecej
1 452 bodů
10
Absolutní špička mezi kriminálními seriály. Každá postava má něco do sebe, není to samý Mirek Dušín, ale často se pohybují na hraně zákona, občas i za ní. Není to o tom, že 20 sérii vyšetřují ty samé případy do kola a vůbec se díly neprolínají. Naopak tady se řeší práce a život a policistů a k tomu řeší případy. Kéž by bylo víc takových seriálů a méně LA, Miami, NY, atd....

Dodatečné informace

Původní název:
The Shield (více)
  • USA The Shield - policejní odznak
  • USA The Shield
  • USA Shield - Lain varjolla
  • USA The Barn
  • USA Vic Mackey
Země původu:
USA
Čeština:
The Shield - policejní odznak je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch