Dead Set

76%
Dead Set
Plakát traileru

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Venku ovšem pronikne nákaza. Televizní štáb ani soutěžící netuší, že zatímco oni vytváří umělou realitu, svět ovládla zombie-epidemie.





hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Po 1. díle naprostá spokojenost. Líbí se mi zasazení děje do budovy reality show Velkého Bratra. Vypadá to na velice podařený miniseriál.___Po všech 5 dílech-naprostá bomba Na poli seriálů prostě něco neuvěřitelného.Zejména poslední díl je velice podařený a celou sérii posouvá o patro výš.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Nekompromisní řezba od pomalého začátkum, který se ovšem rozjede a nepustí, nezpomalí. Rozhodně jedno z nejlepších co jsem kdy v žánru viděl, k tomu rozhodně originální nápad, opravdu usadit zombies epidemii do prostřeí právě probíhající reality show big brother je opravdu orginální a obdivuhodnej nápad. Banda skvělejch herců, spousta hlášek, parádních efektů, skvěle rychlá až skoro nepřehledná kamera dodává na napětí, a na to, že jde o televizní tvorbu, tak je to teda opravdu na úrovni, škoda jen té krátké stopáže, myslím že by z toho šlo tentokrát vyždímat ještě aspoň pět dílů navíc, ale jinak to rozhodně nemá chybu. Ještě dodám, že mě naprosto dostal nej nekompromisní konec.

Dodatečné informace

Původní název:
Dead Set (více)
  • Velká Británie Dead Set
Země původu:
Velká Británie