Včelka Mája

67%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Legenda nad legendy v animovaném žánru. Animace mi sice není moc blízka,ale jako malý jsem to vůbec neřešil a slušně jsem se bavil. Dneska je to pro mne spíš otázka nostalgie,kterou už nedokážu příliš docenit. Jediné co mi ještě dneska utkvělo v paměti je úvodní píseň zpívaná božským Kájou.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 296 bodů
6
Mája je prostě... Mája... Samozřejmě, že jsem jí sledoval, ale žádný zvláštní vztah k ní nemám a ani jako dítě jsem jí nijak nemusel. Asi proto, že se mi nelíbí animace - prostě mi je nesympatická. Navíc mi neuvěřitelně lezla na nervy hudba... která je všude propagovaná jako kvalitní... sám jsem to nikdy nechápal. Opravdu pochybuju o tom, že Karel Svoboda byl geniální skladatel.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Jako malý jsem nesměl vynechat žádný díl. Do teď mi tento seriál leží na srdci.
bidlobox
3 802 bodů
7.5
Díval jsem se na ten seriál jako každé jiné dítě, dneska mi už přijde nějaký otravný. V uších mi však stále zní ona píseň poslední: "Učení páni zkušení, já bych vám rád teď podotknul, Nikdo z vás nemá tušení, že v dálce stojí malý úl. Z něj každé ráno vylétává včelka Mája. malá uličnice včelka Mája. Z něj každé ráno vylétává včelka Mája. naše kamarádka včelka Má-ja-ja-ja-ja" Ja! Božské. :)
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Celkem legenda mezi dětskémi animaky se kterého zachvilku vzniknem nějaký 3D podivňák uvidíme no ale tohleta Karlova Gottovas píseň je legenda a tak si ten serial užijte
  • dabing,píseň,animace
  • občas nuda,celkem nic podstatného ale něco se nekdy najde u nakých dílů
zeleny zmrdek
zeleny zmrdek
24 bodů
8.5
Na včelku Maju sem se dívala jako mala a na každý díl sem se dívala rada a těšila se na nej,pkažde bylo na co koukat.líbil se mi hlas včelky maji.Dneska se na to díva moje dcera a také se ji to moc líbí,tyhle klasické pohadky jsou nesmrtelne.Včelka Mája Maja