Nekonečný příběh

83%

Komentáře a recenze 39

Dle počtu bodů
sugi
752 bodů
10
... guru všech fantasy filmů ...
Honza 13
612 bodů
9
Tato skvělá dobrodružná pohádka uchvátil kdejaké dětské i dospělé srdce. Toto je už klasická legenda.
Thompson333
Thompson333
608 bodů
10
Tak tohle se mi ještě nestalo. Film, který jsem neviděl minimálně 5 let. S takovým nadšením jsem jakýkoliv jiný snímek už dlouho nesledoval. A i po tak dlouhé pauze, to byla prostě filmová paráda. :)
bmagic
bmagic
567 bodů
5.5
Nekonečný příběh, film mého mládí. Moderní pohádka, pro děti trošku náročné téma. Ale na tehdejší dobu úžasně vizuálně zpracovaný film. Mám na mysli pefektní propojení animace s živými herci, v té době ještě nebyla taková možnost počítačových triků jako od Jurského parku dál. A krásná hudba, která dokáže žít i vlastním životem.
LucylaEwing
LucylaEwing
519 bodů
1
Jako dítě jsem z tohoto snímku měl noční můry. Nechápu komentáře, které se rozplívají nad nejkrásnější fantasy pohádkou... Ta
  • triky na tehdejší dobu jsou vynikající (i když při srovnání se Star Wars :-))
  • stylizace
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
8
Nekonečný příběh - pohádka z mého dětství. Mohu říct, že pohádka osloví jen určité publikum, jelikož mě v určitý věk nebavila, ale až později jsem znovuobjevila jeho kouzlo. Všdchny postavy jsou krásně a poctivě vytvořeny.
richard.strelak
richard.strelak
251 bodů
6
V první řadě je potřeba říci, že se mi v dětství tento film úplně vyhl a viděl jsem jej poprvé teprve teď v dospělosti a to už samozřejmě taková bomba není. Ty leta už si na tom vybraly svou daň a už to příliš nenadchne, ale chápu proč to ve své době bylo tak skvělé a vím, že kdybych to viděl jako malý, tak to dnes vnímám úplně jinak.
witek-vlastenec-wapenik
50 bodů
4.5
velmi dobrý nápad smutné scény na tu dobu si myslím že to byl dobrý film a ted se na něj rád divám
Vyrida
Vyrida
6 bodů
10
Už od útlého dětství můj nejoblíbenější film, který jsem viděl nesčetněkrát. Nezapomenutelné dramatické scény, sympatický Noah Hathaway v roli udatného Atreye a především dětská císařovna, kterou jsem dlouho nosil ve svém srdci. K tomu si připočítejme i obrovský úvodní hudební hit od Limahla a o absolutní známce nemůže být pochyb.
  • Hudba
  • Atrey
  • Emoce
  • Filmové triky