Tvůrci a herci filmu Moc

59%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Střih


Zvuk


Kostýmy


Masky


Výprava-architekt


Produkce


Producent


II. režie


Architekt

Vše o tvůrcích Moc

Snímek Moc byl představen v roce 1986 a spadá do žánru/ů: Drama.

Moc - Herci a postavy

V hlavních rolích Moc se představí: Richard Gere jako Pete St. John, Denzel Washington jako Billings, Julie Christie jako Ellen Freemanová, Gene Hackman jako Wilfred Buckley a Julie Christie jako Ellen Freeman.

V dalších rolích uvidíte například: Kate Capshaw jako Syd, E. G. Marshall jako Sam Hastings, J. T. Walsh jako Jerome Cade, Beatrice Straight jako Claire Hastings, Fritz Weaver jako Wallace Furman, E. Katherine Kerr jako Irene Furman a Matt Salinger jako Phil Aarons.

Moc režije a scénář

Režie Moc se zhostil tým, který vedl: Sidney Lumet, známý svým dílem Dvanáct rozhněvaných mužů. Scénář připravil: David Himmelstein, který se podílel také na titulu Talent for the Game.

Produkce, střih a hudba filmu Moc

Produkci Moc zajistili Kenneth Utt a Mark Tarlov, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Andrzej Bartkowiak. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Andrew Mondshein. Zvuk měl na starosti Chris Newman. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Cy Coleman.

Moc: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Anna Hill Johnstone. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Joseph Cranzano a Bob Grimaldi.