Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

66%

Komentáře a recenze 61

Dle počtu bodů
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Lepší, než předchozí díl, ale stejně už to dávno nemá to svoje kouzlo, jak u prvního, nebo druhého dílu.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 412 bodů
6
Nakonec ne tak hrozné (prostě je tam Penelope), ale dlouhé. A opravdu mě naštvalo, že v pirátském filmu není jediná námořní bitva. To tu snad ještě nebylo.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
musím uznat, že jsem čekala něco víc, ale i tak to nebylo nijak extra hrozné adíky Johny Deppovi se na to dá koukat..
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Miluju tuhle sérii a i když už to není takové jako první trilogie, pořád je to nadprůměr. Barbossa s Jackem si zase skvěle notovali a hláška J: "ó ty máš nůž" B: "né, nůž ne" a dali si vínko z Barbossovo protézy mě zničila. Dokud bude v Pirátech plout na lodích v Karibiku Depp, budu i já nadšeně vyhlížet další díl(y).
kubas369
4 086 bodů
4
Jack se vrací po čtvrté ale už to není ono, to velké kouzlo z jedničky už je prostě nenávratně pryč. Přesto solidní tři hvězdičky si to asi zaslouží zas taková ztrata času to nebyla. Jack a Barbosa už na to sami prostě nastačí aby utáhly celej film tak abych tomu mohl dát s klidným srdcem lepší hodnocení. A pár logický chyb by se taky našlo. Po opětovném schlídnutí Na konci světa musím hodnocení snížit, ač je to nejhorší díl, původní serie strčí hravě Na vlnách podivna do kapsy. Tohle téma je prostě už vyčerpaný je čas jít o loď dál.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Oproti předešlým dílů zřejmě nejslabší, nejnepovedenější část. Snaha navázat na úspěšnou sérii se nepodařila. Největší problém pro tento film byly právě Geroho Verbinskiho díla. Staří známí nezklamali, Penélope Cruz mi tam moc neseděla, ale dokázal jsem přimhouřit očka při pohledu do jejího ladného výstřihu. Vtipně scény střídaly poněkud trapnější. Neříkám, že jsem se nebavil a že tento snímek odsuzuji, jen jsem čekal od značky Piráti z Karibiku více.
saboter
saboter
3 564 bodů
8.5
Skvělé volné pokračování s ještě více humoru a jsem velice rád že nevimyzela temná atmosféra předchozích filmů.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Excelentní film.Bravurní Johnny Depp.Skvělý dobrodružný film.Dávám mu 80 procent.Stojí za shlédnutí...Depp v roli,která ho proslavila.
karlik4801
1 942 bodů
7.5
Už bez Willa a Elizabeth a konečně se může Jack starat taky o někoho jiného. Vyměnění hlavních postav hodně přilepšilo a nabralo na oprátkách. Barbossy se prostě nezbavíme, naštěstí mě ještě nezačal srát jako jiné postavy z předešlých dílů. Vidíme zase jiné tvory a zákoutí toho světa se vtipném podání Deppa.
65David21
65David21
1 909 bodů
6
Nejhorší díl z celé série. Neměl vůbec vzniknout, protože nebylo nic, na čem založit příběh, i když se to film snaží vymyslet zajímavě a domýšlivě, tak z toho vzniká paskvil, kde chybí zajímavé postavy Willa Turnera a Elizabeth Swannové.
Upřímně si prostě myslím, že to mělo skončit třetím dílem nebo rovnou natočit Salazorovu pomstu, protože tento počin (myslím čtvrtý díl) nějak nemění celkový příběh, ale aspoň nám mírně odkryje Jackovu minulost, přesto i tuto úlohu nám mnohem lépe zmapuje pátý díl.