Alita: Bojový Anděl

76%

Komentáře a recenze 63

Dle počtu bodů
Lydie
Lydie
255 bodů
8
Celkem příjemné překvapení, nečekala jsem, že se mi bude dost líbit. Vizuální stránka byla skvělá, fantastické triky a bojové scény a velmi sympatická robotická hrdinka. Vadilo mi opomenutí bližších podrobností o společnosti, ale film pobaví, hezky uteče a nenudí
BaBuKirchner
250 bodů
3.5
Občas se najde film u kterého litujete,že jste si ho pustili. Tohle je případ Ality. Jako celek mě to děsně nebavilo. Hlavní hrdinka mi přišla nesympatická a celá ta záhada kolem ní - nezajímavá. Myslím,že Rodriguez umí i lépe. Účast Oscarových herců Waltze a Aliho už vůbec nechápu
vaclav-pilnik
217 bodů
9
Dobrý film, asi nejlepší co jsem letos zatím viděl i když konec byl takový divný. Doufám že bude nějaké pokračování, konec mi připadal takový neuzavřený.
kvetule9
kvetule9
209 bodů
10
Výborné sci-fi. Prvně byla obava z návštěvy kina, ale po shlédnutí filmu určitě nelituji. + skvělé triky + výborné herecké obsazení + dobrý a napínavý děj Doufám, že bude dvojka, protože si film pokračování určitě zaslouží a hlavně konec¨filmu k tomu vybízí.
mirek5184
126 bodů
7
Skvělé, moc hezký film. Dobře zpracované, vizuálně koukatelné sci-fi, které mě opravdu potěšilo. Nejen kvůli žánru, protože povedených podobných filmů moc není, ale i kvůli hercům. Film má spád, akční scény, které jsou přehnané, ale povedené. Mohu jen doporučit
Dominik_-_-
101 bodů
7
Zajímavé sci-fi, docela mě film překvapil. Děj filmu není špatný, ale co mě zaujalo, tak to je svět, který je zde vytvořený. Přijde mi že si na tom dali tvůrci záležet. Hlavní hrdinka je sympatická robotka :) a film má spád, tak že dvě hodiny utečou. Na víkendové odpoledne ideální.
snek
95 bodů
8
Původně sem na film jít nejspíš nechtěl, ale podle toho jak sem viděl trailery ,tak mi to připadalo na dosti nudný film.Ale, opak byl naprosto jiný Alita: Bojový Anděl režisér konečně natočil po dlouhé době vydařený kousek.Pokračování bych vřele uvítal.
darinn5
darinn5
77 bodů
8
Sci-fi cílený na náctileté, ale dospělé neurazí. Film je vizuálně úchvatný, s vcelku logickým příběhem, výborné souboje. Je potřeba si uvědomit, že se jedná o adaptaci japonského komiksu. Velkou výhodou jsou kvalitní herci, ač nemají většinou moc prostoru, protože příběh je hodně o hlavní hrdince. Mimochodem její digitální provedení s velkýma očima byl vynikající tah, divák se s ní může více stotožnit.
Heffy
Heffy
56 bodů
Víte, co mají společného Alita a Cesta do hlubin študákovy duše? Herci jsou o dvacet let starší, než jejich filmové postavy. V prvním uvedeném jsou studenti stejně staří, jako kantoři (Miloš Nedbal - učitel byl stejně starý jako Ladislav Pešek - žák). Průměrnému oktavánovi je ve filmu 33 let. Postavu náctileté (vím, je to 300-letý cyborg) Ality hraje herečka, které je 34. Ještě, že Disney zastavil projekt hrané Zvonilky se 43-letou Reese Witherspoon v hlavní roli. Takže na pověsti, že žádní mladí dobří herci neexistují, asi něco bude. Nebo ne?
sarousek
49 bodů
9.5
Krásný příběh, bála jsem se délky filmu, ale ani chviličku jsem se nenudila. Také mi to trochu připomínalo Ready Player One.