Záměna

58%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 459 bodů
6
Pohodovější příběh ve své jednoduchosti snad už vzniknout nemohl. Se vznikem záměny odebraného spermatu, kolem čeho se celý děj točí, si scénárista moc hlavu nelámal. Nad tímhle se snad ani přemýšlet nedalo. Následující vývoj jakoby se nic nestalo tedy nevyniká ničím zajímavým a to ani do doby, kdy dojde k přiznání. Romantická šablona je i zde použita, ale moc roztrpčení a soucitu nevyvolává. Chybí tomu zkrátka nějaká živost a ryze životní humor. Celý snímek drží nad vodou pouze Jennifer Aniston a to doslova zuby nehty. Být v této roli jiná herečka, celí film by nudností zcela zapadl. Některým nenáročným divačkám by to mohlo postačit, ale věru, jsou daleko lepší romantická filmová díla.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Allan Loeb tehdy asi neměl dobrý rok. Napřed zmrvil pokračování WS a v žánru romantické komedie si připsal zářez v podobě téhle nekomediální neromantické rodinné podívané. S tímhle obsazením to mohla být pecka. 4/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Ale jo, slušná komedie vynikající v jednotlivostech, ale selhávající jako celek, přesto se na to dívat dá a jakékoli objevení Jeffa Goldbluma je jako pokropení živou vodou.
hrumsrt
hrumsrt
9 382 bodů
4
Tady je to od prvních chvil ložené, víte co se asi bude dít a jste si poměrně jistí, jak to dopadne. Divák ví oč jde, jen postavy jsou ztraceny. Tenhle koncept může být i docela vtipný, ale scénář se v tom nijak nevyžívá a jde přímo za filmovou jednohubkou. Nápad asi i slibný, ale jen ho ještě dopře rozplácnout na těch sto minut. Chybí tomu jakýkoli emotivnější moment. A překvapivě Jason Bateman působil daleko přirozeněji než Anistonka. 30%
avenis
avenis
8 410 bodů
4
Pomalé, pomalé, pomalé... Afektovaná Aniston, trapný Goldblum a nezajímaví ostatní. A btw, neukradla tak náhodou Liz Lochhead a Alice Nellis tohle téma? (12.4.2021)
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
dobrý film jen tak... zasmát se nad životem a zase začít žít...
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8
Komedie na odreagování.