Odnikud někam

64%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 298 bodů
6
Nesmírně vysilující film. Přitom vše podstatné bylo řečeno už ve Ztraceno v překladu. Můžu v tom hledat hloubku, ale taky si můžu jít udělat večeři.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Film se nakonec nesetkal ani přes vítězství v Benátkách s plným přijetím od kritiky a už vůbec ne od diváků. Přesto by byla škoda ho zatracovat, protože Odnikud někam není nepodařený nebo hloupý film rozmazleného hollywoodského fracka a obsahuje řadu komických scén. Samozřejmě, že má své mouchy a jednoznačně vyžaduje určitou specifickou náladu diváka, ale je to dobrý film.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
pravdepodobne len 10 strankovy scenar a opat pocitovy film od sofie. tento raz som si uzil travenie casu a poflakovanie sa s hlavnymi postavami o dost viac ako pri lost in translation (ale uricte tomu budem musiet dat druhu sancu, lebo ked som to videl bol som unaveny) i vdaka pohodovemu stephenovy dorffovy a vynikajucej elle fanning. na to ze sa cely film skoro vobec nic extra zvlastne nestalo vobec som sa s nimi nenudil, ale pochybujem ze si to v najblizsej dobe pozrem znova...
Teresie
Teresie
1 187 bodů
9
"ať žijí tyčkařky"
SoulMan
235 bodů
9.5
Netradicni pohled do zivota hollywoodske hvezdy bez pozlatek a zbytecneho marasmu vyzniva celkem dost melancholicky a satiricky. Hlavni hrdina proplouva zivotem znacne opojen alkoholem a zenami. Skvela atmosfera a nadherny kontrast slavy vs vstahu se svou dcerou ktera se ho snazi dostat z deliria .) a celkem se ji to i dari a uzivaj si dost zabavy.....oproti tomu ruzna foceni, lehke zeny a tupe rozhovory ustupuji do pozadi... .)