Expendables: Postradatelní

76%

Komentáře a recenze 74

Dle počtu bodů
Thompson333
Thompson333
608 bodů
10
Vzít herce akčních filmů 80. a 90. let a nacpat je do jednoho filmu.To je to čemu já říkám klasa akční film.Řekl bych že nejen mě, ale i spoustě jiným divákům se rozzářili oči, když viděli Slye, Arnieho a Willise v jednom filmu pohromadě.Na takový film jsem dlouho čekal, a když už konečně přišel, nezklamal mě.
Dubínka
577 bodů
8
První Expendables určitě nejsou špatným filmem, na plné hodnocení jim ovšem něco málo chybí. Vrací se tady ta přehnaná osmdesátková akce, zasazená do slabšího příběhu o který jde ovšem až v druhé řadě. Stallone je i ve stáří dostatečný drsnák, Statham tam rozhodně skvěle zapadl a ostatní herci také ušli. Chybělo mi tu akorát prostě mnohem více památných scén s triem Arnold, Bruce, Sylvester než ta jedna v kostele, i když ta určitě stojí za to. Ve druhém díle byly mé prosby vyslyšely a proto už dvojce nemám problém dát 5*. Jednička si zaslouží silnější 4*. 80%
hofmi
hofmi
532 bodů
9
první díl tradičně nejlepší - hromada akčňáků v jednom filmu a vtipné hlášky, co si více přát ...
surowka
303 bodů
9
je to dobry film člověk nemusí přemyšlet a pravě proto byl natočen
speedy009
260 bodů
8
Luxusný výber najvačších hviezd akčného žánru minulého storočia. Aj odporcovia osemdesiatkových béčkových filmov sa pri tomto možu dobre pobaviť. Parádna vtipná záležitosť, k akcii Stallone pridal správnu dávku humoru, super herecká zostava. Schwarzeneger dobre pobavil :)
jakub.polak
181 bodů
8.5
Super film. Parádní střílečka. Hudba místy dost připomíná takovou "Rambo vítězí" melodii. Škoda, že tenhle film nevyšel, když mi bylo 12, to bych mu dal 150%!!!! Chvílemi se sice střílí až moc, ale Hale Caesarova brokovnice vysvětlí, proč je to tak důležité. Prostě parádní akčňák se super drsnými hrdiny, super nechutnými záporňáky, uvědomělou krásnou holkou a množstvím hraček pro dokonalou válku.
Režisér
Režisér
179 bodů
7
Tři legendy v kostele, to se jen tak nevidí! ale Slivovice není svinstvo :( A proč hlavní hrdinka na konci šilhá?!
osch
osch
155 bodů
8.5
Na film jsem šel v očekávání béčkové střílečky plné staříků, kteří si chtěli ještě jednou zahrát v akčňáku. Od začátku mě ale film stále a stále překvapoval a ve finále jsem byl z filmu velice potěšen. Troufám si tvrdit, že tento film v budoucnu nezapadne. Dobrá práce.
frepso
151 bodů
8.5
Potesil moji akcnim filmem odkojenou dusi :D
Lady Adel
118 bodů
5.5
Banda staroušů si udělala mejdan. Proč ne.