Na vlásku

81%

Komentáře a recenze 56

Dle počtu bodů
michaela159
michaela159
1 045 bodů
9.5
Krásná pohádka, kterou musíte vidět. Vtipná a okouzlující.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
7
Moc hudební pohádky nemusím, ale byla to šílená prdel. Nejlepší byla ta žabička
Pavliss
Pavliss
933 bodů
7
Na vlásku je moc krásněj film. Kterej se fakt vyplatí kdykoli pustit. Prostě super hudba, animace, momenty,
Jandula_
677 bodů
10
Půvabný, kouzelný pohádkový příběh, během kterého mi ani na minutu nezmizel úsměv z tváře. Na vlásku je sice vyloženě pohádka, ale je tolik plná vtípků, fórků, bláznivých a ztřeštěných nápadů, akce, romantiky, bezvadných hlavních postav, že ani dospělí se nebudou nudit. Nehledě na to, že kdo z nás, dospělých, by se rád nevrátil do dětských let a zrovna Na vlásku je tou nejlepší možnou vstupenkou do dětství. A teď se přiznejte, kdo u scény s lampiony uronil slzu? :-)
David Ženíšek
David Ženíšek
655 bodů
10
Na vlásku je dle mně jeden z nejlepších animáků a to hlavně humoru který tu je prakticky v každé scéně a funguje skvěle. Postavy jsou bravůrně napsaný a jedná o dokanalý animák a film.
perfekta
546 bodů
9
Pěkná pohádka, zaujme všechny věkové kategorie.
hofmi
hofmi
532 bodů
9
Krásně graficky vyvedená pohádka, kterou si oblíbili děti i dospělí. Princezna Locika i její zachránce jsou sympatiční a vtipní, a tak animák plní přesně to, co se od něj očekává - pobaví diváka a zanechá v něm pocit příjemně stráveného času. Je to jeden z mých oblíbených.
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
8.5
Tangled jisto jistě patří mezi ty nejvtipnější animované filmy. Pozitivním faktem je to, že je originální, zábavný a jen tak vám z paměti nezmizí.
dancemusic2012
466 bodů
9
Vtipná, animovaná pohádka s hezkými písničkami
sisisi
sisisi
441 bodů
9
Další skvělá disney pohádka. Musím říct, že pohádky mají u mě dost důležité místo a tahle mě rozhodně nezklamala. Jako vždycky to bylo napínavé, romantické a se zpíváním se nešetřilo. Znovu se typicky setkalo zlo s dobrem, ale tentokrát to zlo mělo i dobrý záměr.