Souboj Titánů

62%

Komentáře a recenze 64

Dle počtu bodů
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7.5
V řecké mytologii zlehka pokulhávám a zhlédnutím Souboje Titánů se to nijak zvlášť nezlepšilo. Já si tedy celkem na nic nestěžuji - bylo to barevné, bouchalo to, cákalo to, dunělo to a rozhodně to mělo svižné tempo, ale když už se to nebálo občas zahláškovat, tak to mělo tuto zbraň rozhodně častěji tasit. Kdyby totiž Perseus na konci uhláškoval Krakena tak, že ten by se utopil, tak já bych byl šťastný, ale tak nějak tuším, že bych byl sám. Proto už jen podotknu, že Cháron byl na můj vkus příliš ošklivý, Medúza zase vyřehtaná a ještě si postesknu, že by asi nebylo špatné mít za tátu nějakého toho Diuse, který umí na počkání přičarovat sličnou slečnu pro zabití dlouhých chvil. Můj otec to totiž asi neumí.
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Předělávka je skoro vždy horší než původní film a tady to docela ušlo skvělé efekty podivný příběh.
kknk2
kknk2
2 961 bodů
8.5
Tohle je film mého dětství a i teď mám pro něj slabost (na rozdíl od staré verze, ta se mi zhnusila po jednom zhlédnutí). Rozhodně se nejedná o miláčka kritiků, přestože obsazení odpovídá hollywoodským trhákům, nicméně ten mytologický mišmaš nese novou energii a spoustu super inovativních myšlenek.
Edward
Edward
2 487 bodů
6
6/10
miza
miza
2 336 bodů
6
Starší verze je rozhodně dle mě lepší než-li tento film.
Epidém
2 016 bodů
2
Takové zprznění klasiky jsem opravdu nečekal...nefungovalo zde opravdu nic...vše bylo rychlé zkratkovité a bezduché...jako by se natáčelo bez scénáře...opravdu hrůza...
michaela159
michaela159
1 045 bodů
4.5
Trailer je nadupaný, ale film je až odstrašující.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
2
Efekty prostě nejsou všechno, je tam hodně momentů, který jsou naprosto nelogický a až směšný, jako remake to stojí zcela upřímně, za hovno. Jsou i tam světlé chvilky a aj cool postavy, ale to nic nezachrání
Medúska
Medúska
947 bodů
8
Jako propadák tento film rozhodně nevidím. Navíc je tam má oblíbená postava, Medúsa, nádherně digitálně udělaná.
Veronika Rada
Veronika Rada
924 bodů
7
Zajímavé zpracování příběhu o Perseovi a Andromedě i když se tváří spíš jako vykradačka seriálu Hercules než adaptace řecké báje. Ale musím uznat že Medúza, Kraken i bohové dostali hezkou fazonu. Zato recyklace kostýmů z Troji, Gladiátora a 300 je u vojáků zřejmá jako že zkamení kdo Medúze do očí pohlédne.